Liga I. CFR Cluj, trei puncte preţioase adjudecate pe terenul formaţiei Universitatea Craiova, în play-off

Gruparea din Gruia s-a distanţat la patru puncte de principala contracandidată la titlul de campioană a României, FCSB, graţie succesului înregistrat, sâmbătă seara, pe Stadionul "Ion Oblemenco" în faţa echipei gazdă Universitatea Craiova. Scor final 3-1 (1-1).
Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3, în play-off-ul Ligii I.
Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3, în play-off-ul Ligii I. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Universitatea Craiova continuă să dezamăgească cu evoluţiile sale, aceasta înregistrând, sâmbătă seara, al patrulea eşec consecutiv în campionat.

Formaţia olteană a cedat toate punctele puse în joc în etapa a opta a fazei play-off, jucătorilor pregătiţi de Edi Iordănescu.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-1 (1-1), prin reuşitele lui Adrian Păun, care şi-a trecut în cont o dublă (minutele 4 şi 74), respectiv Ciprian Deac (68).

De partea cealaltă s-a evidenţiat Ştefan Băiarăm (12), cu un şut frumos de la cca 25 de metri.

"Am venit după puncte, după o victorie, aveam nevoie. Este un rezultat extrem de important susţinut de un joc foarte bune. S-a întors entuziasmul în vestiar, avem datoria să rămânem echilibraţi, ne mai aşteaptă două finale. Echipa a arătat foarte bine fizic şi nivelul calitativ a fost unul foarte bun.

După ce am fost egalaţi, au fost zece minute, singura perioadă în care nu am arătat aşa cum aş fi vrut. Eu spun că am controlat şi prima repriză, dar a doua a fost total a noastră. A intrat bine şi banca, a fost un joc care ne dă încredere pentru ce urmează.

Suporterii să nu se dezică de echipă, de jucători, nici în momentele grele. A fost un curent pe care şi echipa l-a simţit după meciul cu Sepsi. Probabil că după acel joc slab, anumite poziţii erau normale, dar să nu uităm că e greu să jucăm la trei zile.

Cu o zi de recuperare şi una înaintea meciurilor, eu lucrez foarte puţin spre nimic, nu putem decât să-i sprijin mental pe jucători. Metodica este influenţată de calendar, tactica este la parametri minimi. S-a gestionat bine începutul de joc, întreg staff-ul meu are acest merit, băieţii s-au strâns.

Am intrat bine şi a doua repriză. I-am văzut puţin frustraţi la pauză pe jucători pentru că meritam mai mult. Mă bucur că fotbalul a fost drept cu noi", a declarat Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului.

În sezonul regular, cele două formaţii au terminat de fiecare dată indecis, 0-0, dar craiovenii au câştigat în play-off în Gruia cu 2-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport