Politehnica Iaşi a retrogradat în divizia secundă după eşecul cu FC Hermannstadt

Politehnica nu a reuşit să obţină maximul de puncte din confruntarea cu Hermannstadt, deşi a avut avantajul terenului propriu. Moldovenii aveau nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la salvarea de la retrogradare directă.
Politehnica Iaşi - FC Hermannstadt 0-1,  meci din etapa a  opta a fazei play-out.
Politehnica Iaşi - FC Hermannstadt 0-1, meci din etapa a opta a fazei play-out. (FC Politehnica Iaşi/facebook)

CSM Politehnica Iaşi va evolua începând din sezonul viitor în doilea eşalon al sistemului de ligi ale fotbalului românesc, după ce a pierdut la scor minim în faţa formaţiei FC Hermannstadt, sâmbătă, pe stadionul 'Emil Alexandrescu' din fosta capitală a Moldovei.

Derby-ul ultimelor două clasate ale clasamentului - meci din cadrul etapei cu numărul opt a fazei play-out, l-a avut ca unic marcator pe ghanezul Baba Alhassan (minutul 78), aflat la primul gol marcat în tricoul grupării sibiene.

Moldovenii care veneau după o victorie mare reuşită la Arad, scor 2-1, sperau să bifeze şi primul succes pe teren propriu din play-out, dar neşansa a fost de partea lor.

De partea cealaltă, pentru sibieni, care au bifat două victorii în deplasare în această fază a competiţiei, 1-0 cu UTA şi 1-0 cu FC Voluntari, graţie acestui succes încă mai au o şansă de a evita ruşinea retrogardării.

Poli Iaşi evolua în Liga I din 2014.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport