Lăzăroiu: Destinul râde în hohote când vede că mogulii de televiziune SOV şi Ghiţă s-au îndrăgostit de Facebook

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, i-a ironizat pe "mogulii de televiziune", Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vantu, care abia acum au descoperit beneficiile gratuite pe care le oferă Facebook-ul, după ce au vărsat sume impresionante în posturi de televiziune pentru a pune preşedintele României.
Andrei Pricopie
08.12.2014

alte articole

Sebastian Lăzăroiu (facebook.com)
Andrei Pricopie
08.12.2014

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, i-a ironizat pe "mogulii de televiziune", Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vântu, care abia acum au descoperit beneficiile gratuite pe care le oferă Facebook-ul, după ce au vărsat sume impresionante în posturi de televiziune pentru a pune preşedintele României.

"Văd ca SOV şi-a făcut pagină de Facebook. Dacă dai un like, primeşti zece like-uri înapoi. Nu imediat. La un moment dat. Sfatul meu: după ce-i dai like, verifică dacă portofelul e unde ştiai că l-ai pus. Un amic i-a dat share la o postare şi i-a dispărut Iphone-ul din mână. (...) Facebook National of Investment. Niciun motiv să mai dormi liniştit. (...) Butonul preferat de SOV pe Facebook: Share with me", scria glumind Lăzăroiu pe contul său de Facebook.

"Şi, dacă se păstreaza tradiţia, în curând o să vedem poza lui Ghiţă la contul de Facebook al lui SOV. Cum care Ghiţă? Ghiţă, administratorul de cont. Destinul râde în hohote când vede că mogulii de televiziune Vântu şi Ghiţă n-au mai avut loc pe sticlă şi s-au îndrăgostit de Facebook. Ei, care au băgat milioane în posturi de televiziune ca să pună preşedintele României, şi-au dat seama că minunile se fac gratis cu un cont în spaţiul virtual", a scris Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

Dornic să fie considerat cel mai inteligent infractor al României, Sorin Ovidiu Vîntu, omul care a reuşit să convingă zeci de mii de români să doarmă liniştiţi în timp ce FNI lucra pentru ei, şi-a deschis recent blog, pe care desfiinţează clasa politică, şi pagina de Facebook, pentru a dialoga direct cu fanii (si contestatarii) săi.

În ceea ce îl priveşte pe ex-pesedistul Sebastian Ghiţă, îşi declara recent uimirea că rezultatul prezidenţialelor a fost întors de "forţa" si "determinarea" aşa-numitelor "Partidul Facebook" şi "Partidul Diaspora".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor