Hillary Clinton are o cădere la ceremonia de comemorare a victimelor incidentului 11 septembrie

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a părăsit brusc, duminică, ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, după ce i s-a făcut rău, scrie The Guardian.
Hillary Clinton având probleme la urcatul scărilor, 24 februarie, 2016 în North Charleston
Hillary Clinton având probleme la urcatul scărilor, 24 februarie, 2016 în North Charleston (Mark Makela/Getty Images)

"Hillary Clinton a participat la ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie timp de o oră şi 30 de minute în această dimineaţă, prezentând omagii şi salutând familiile unora dintre victime", a declarat purtătorul de cuvânt al candidatei democrate la preşedinţia SUA.

"În timpul ceremoniei, s-a simţit rău din cauza căldurii şi a ales să plece spre apartamentul fiicei sale. Acum se simte mult mai bine", a precizat purtătorul de cuvânt al lui Clinton. Ulterior medicul ei a anunţat că Hillary suferă de pneumonie şi şia anulat toate activităţile şi deplasările de campanie programate pentru luni şi marţi.

Incidentul alimentează zvonurile legate de sănătatea precară a candidatului democrat. Iniţial personalul campaniei a susţinut că suferă de alergii de sezon şi că episodul cu leşinul se datorează ”supraîncălzirii”, după care au schimbat retorica, spunând că ar fi vorba despre pneumonie.

Zvonurile despre starea precară a sănătăţii fostei primne doamne au inundat presa în ultimele luni, în ciuda muşamalizării instituite de presa mainstream. Hillary a suferit un atac cerebral masiv în 2012, care a fost şi motivul oficial al retragerii sale de pe scena politică. În februarie 2016, Hillary Clinton a fost fotografiată având greutăţi la urcarea unor trepte, fiind susţinută de două gărzi de corp. La evenimente electorale multiple a candidatul democrat a fost observat tuşind patru minute, fiind susţinut de trei sau patru agenţi, sau chiar blocându-se mental în timp ce se adresa mulţimii.

Hillary Clinton a ajuns subiectul dezbaterilor din presa alternativă, după ce numeroşi medici au atras atenţia asupra faptului că este posibil ca fosta Primă Doamnă să sufere de o maladie atât de gravă încât să nu fie capabillă să exercite funcţia de preşedinte, în cazul în care ar fi aleasă.
În ciuda numeroaselor incidente, Clinton a negat vehement orice problemă de sănătate, deşi a refuzat să publice dosarul său medical.
Incidentul de ieri a ridicat noi întrebări asupra muşamalizării, de către presa mainstream, a situaţiei sănătăţii candidatului democrat. Website-ul Zero Hedge a publicat cinci nelămuriri în legătură cu episodul de duminică:
1. De ce a participat Hillary Clinton la un eveniment de strângere de fonduri, dacă ştia că este bolnavă, iar pneumonia este contagioasă?
2. De ce nu a fost diagnosticată cu pneumonie timp de 9 luni, deşi avea o tuse extrem de prezentă?
3. După ce era să leşine la eveniment, de ce a fost dusă în apartamentul fiicei sale şi nu la spital?
4. De ce a declarat apoi că se simte ”grozav” dacă are pneumonie?
5. În fine, de ce a făcut o poză cu o fetiţă apoi, dacă pneumonia este contagioasă?
Reamintim că Hillary a avut în ultima vreme convulsii care par să fi fost atacuri de apoplexie pe camera de filmat, inclusiv o serie de crize de tuse aparent inexplicabile.

În ianuarie 2013, CNN a transmis că Hillary Clinton, pe atunci secretar de stat, a fost tratată cu anticoagulanţi la un spital din New York pentru a ajuta la dizolvarea unui cheag de sânge la cap. La momentul respectiv doctorii sperau că Hillary îşi va reveni complet. Ea a fost internată la New York Presbyterian Hospital din cauza unui cheag descoperit în timpul unui examen făcut după o comoţie suferită în decembrie 2012. Cheagul a fost localizat într-o venă situată între creier şi craniu, în spatele urechii drepte şi nu a rezultat (cel puţin oficial) într-un atac cerebral sau vreo afecţiune neurologică, conform declaraţiilor doctorilor ei, deşi luni de zile Hillary Clinton a purtat ochelari pentru a corecta vederea dublă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe