Geoană: „Nu poţi să conduci un partid important într-o ţară cu cineva condamnat definitiv!”

Fost coleg de partid cu Liviu Dragnea, Geoană este de părere că PSD-ul, prin asociere cu liderul său condamnat penal este într-o carantină.
Mircea Geoana
Mircea Geoana (Epoch Times România)

Liviu Dragnea este o situaţie imposibilă azi, în plan intern şi în plan internaţional, consideră Mircea Geoană, preşedintele PSRO, adăugând că în opinia sa, e o chestiune de timp până când Dragnea va pleca din conducerea PSD-ului.

"În clipa de faţă şi el (Dragnea) şi PSD-ul prin asociere sunt de fapt într-o carantină. Este doar o problemă de timp până când Liviu Dragnea va pleca de la conducerea PSD. Nu poţi să conduci un partid important într-o ţară cu cineva condamnat definitiv", a declarat Geoană, citat de Agerpres, la Craiova, unde a participat la lansarea deputatului Florentin Gust la Primăria Craiova din partea PSRO.

Fost coleg de partid cu Dragnea, Geoană a mai afirmat că situaţia în care se află în acest moment PSD poate determina electoratul de stânga să se uite spre PSRO, care este o soluţie pe această zonă politică.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul "Referendumul".

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat vineri, de magistraţii Înaltei Curţi la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul fraudării referendumului din 2012. Dragnea a anunţat că nu demisionează de la şefia PSD pentru a putea gestiona campania electorală pentru alegerile locale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne