Gorghiu: „Dragnea vulnerabilizează imaginea României”

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Condamnat la închisoare în dosarul fraudării Referendumului din 2012, Liviu Dragnea nu mai poate fi un partener de dialog iar prin decizia sa de a rămâne la conducerea PSD îşi vulnerabilizează partidul, candidaţii în alegeri, dar şi imaginea României, opinează, pe Facebook, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu

"Situaţia de la PSD nu este despre persoana lui Liviu Dragnea, este despre preşedintele celui de-al doilea partid din România. Şi nu, nu cadrează cu normalitatea.

Dacă eşti condamnat definitiv de o instanţă, scrie în fişa postului de lider de partid care este reacţia potrivită: demisia.

Aici nu este vorba despre un război politic, este vorba despre comportamentul decent, firesc pe care un lider politic îl asumă în faţa electoratului din România, în faţa partenerilor europeni.

Pentru cine mai poate fi Liviu Dragnea, astăzi, un partener de dialog?

În mod clar, prin rămânerea la conducerea partidului, domnul Dragnea alege să îşi vulnerabilizeze partidul şi pe candidaţii PSD în aceste alegeri, dar şi imaginea României.

Oare cât va dura până când va reacţiona Partidul Socialist European, unde PSD este membru?" scrie, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat vineri, de magistraţii Înaltei Curţi la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul fraudării referendumului din 2012. Dragnea a anunţat că nu demisionează de la şefia PSD pentru a putea gestiona campania electorală pentru alegerile locale, ce vor începe în curând.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne