Robert Turcescu: Am citit aproape toate programele contracandidaţilor mei. Numai bla-bla-uri

Intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, din partea PMP, Robert Turcescu, susţine că a citit aproape toate programele contracandidaţilor şi a constatat că aceste "proiecte promit lucruri care sunt bla-bla-uri".
Robert Turcescu
Robert Turcescu (Epoch Times România)

În cazul în care va fi ales primar al Capitalei, Robert Turcescu susţine că nu va sta în funcţie mai mult de două mandate, chiar dacă va ajunge mai popular decât "Pache Protopescu, Dem I. Dobrescu sau Traian Băsescu" pentru că "două mandate pentru a lansa o viziune pentru un oraş consider că sunt suficiente".

"Am citit aproape toate programele contracandidaţilor mei, din acest moment, la Primăria municipiului Bucureşti. (....) După 23 de ani de presă în care am prins aproape toate campaniile electorale, mi se pare absolut dureros (...) să constat că toate aceste proiecte promit lucruri care sunt bla-bla-uri, iertaţi-mi expresia.(...) Le-am analizat, nu e un pachet care să dea o viziune despre dezvoltarea oraşului. (...)

Eu nu mă tem de niciunul dintre ei. Pentru unii am mai multă preţuire ca oameni politici, pentru alţii mai puţină. I-am întâlnit în diverse contexte şi la şuete (...) pe alţii în emisiuni de televiziune pur şi simplu. Nu pretind că-i cunosc, dar înainte de a mă uita la contracandidaţii mei mă uit la ce se întâmplă şi ce se află în spatele contracandidaţilor mei", a declarat Robert Turcescu, citat de Agerpres.

În opinia noului candidat PMP la Primăria Capitalei, Gabriela Firea este un contracandidat redutabil, însă a ţinut să îi adreseze acesteia o întrebare: "Ce face cu domnul Dragnea dacă rămâne la conducerea unui PSD, care va fi tot timpul 'ştampilat' în condiţiile în care Dragnea rămâne preşedinte ca un partid condus de un condamnat definitiv la doi ani cu suspendare?".

Şi lui Nicuşor Dan, candidatul USB, Robert Turcescu i-a adresat o întrebare. "Îl întreb pe domnul Nicuşor Dan dacă în afară de structura lui firavă, la început, numită USB, ce va face dacă va ajunge primar şi nu va avea în spate un Consiliu General care să-l ajute?".

Potrivit noului candidat PMP, în Bucureşti trebuie intervenit de urgenţă, în primul rând pentru rezolvarea problemelor care "nu se văd, sunt sub asfalt", dând ca exemplu necesitatea înlocuirii a "aproape 3.000 de km de ţevi care străbat pântecul oraşului".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne