Elena Udrea: Reţinerea lui Horia Georgescu, parte din planul "binomului Coldea – Kovesi"

Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi pe fundal Elena Udrea
Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi pe fundal Elena Udrea (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Reţinerea şefului Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu, face parte din planul "binomului Coldea – Kovesi" de a decapita toate instituţiile importante din ţară pentru a pune în aceste poziţii oameni perfect confortabili lor, a acuzat Elena Udrea, acuzat la rândul ei de corupţie în două dosare cu răsunet - Gala Bute şi Microsoft.

Elena Udrea susţine că a avertizat încă din 2010 că la ANRP au fost foarte multe nereguli, astfel că nu ar fi deloc surprinzător ca acuzaţiile la adresa lui Horia Georgescu să fie adevărate. Pe de altă parte, fostul ministru al Turismului susţine că reţinerea lui Horia Georgescu şi înaintarea unei cereri de arestare pentru "abuz în serviciu" reprezintă o "forţare uriaşă".

"În fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea – Kovesi prin care se încearcă decapitarea tuturor instituţiilor importante din România şi punerea pe poziţii a unor oameni perfect controlabili. A început cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul şi acum avem cazul ANI. Urmează Senatul – cu dosare, dacă nu se reuşeşte prin aritmetică parlamentară.

Nu ar fi de mirare, să vină rândul şi şefului Camerei Deputaţilor. Ţinta finală este schimbarea majorităţii parlamentare şi înlocuirea Executivului, Puterea aparentă urmând să fie exercitată de binomul Iohannis – PNL, controlat şi el de CoKo. Acesta este motivul pentru care liderii PNL par în acest moment intangibili", este de părere Elena Udrea.

Pentru a nu exista "comentarii într-o anumită parte a presei", Elena Udrea face precizarea că nu îl cunoaşte foarte bine pe Horia Georgescu, singurele momente în care s-au întâlnit au fost evenimente oficiale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne