Deputat PSD condamnat cu suspendare susţine că a fost victima unui atac armat

Titular al unei condamnări la închisoare cu suspendare, Rădulescu susţine că s-a tras în maşina sa pentru a fi intimidat, după ce ar fi dezvăluit pe Facebook abuzurile procurorilor şi ambasadorilor.
Deputatul Cătălin Rădulescu
Deputatul Cătălin Rădulescu (Facebook.com/Cătălin Rădulescu)

Deputatul Cătălin Rădulescu susţine că a fost victima unui atac armat, după ce şi-a găsit maşina vandalizată într-o parcare din Capitală, informează ziarul Argeşul, preluat de B1 TV.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Cătălin Rădulescu, deputatul ar fi observat că în geamul din stânga spate al maşinii sale s-ar fi tras cu un pistol de şapte ori. Deputatul crede că este vorba din gloanţe de cauciuc şi a mărturisit că în ultima vreme a primit o serie de ameninţări telefonice de la multe persoane care ar fi puse de cineva. Aflat la o şedinţă a CExN al PSD la Vaslui, Rădulescu a mai declarat că va depune plângere la poliţie şi va cere şi un ordin de protecţie pentru familia sa, pentru că soţiei şi fiicei sale le e frică să iasă din casă.

„Recent întors din Israel, deputatul Cătălin Rădulescu a găsit automobilul personal vandalizat, mai exact în geamul din stânga spate s-a tras cu un pistol, fiind lovit de 7 ori. Asta înseamnă o ameninţare directă la adresa deputatului sau un mesaj vis-a-vis de postările avute pe pagina personală de Facebook împotriva abuzurilor procurorilor şi abuzurilor ambasadorilor, sau în urma vizitei din Israel.

Este regretabil că într-un aşa zis “stat de drept” am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integri şi vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoşi din viaţa politică, ori în mod mafiot, clasic (aşa cum mi se întâmplă mie acum), sunt ameninţaţi telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în maşină pentru a fi intimidaţi.

Nu vor reuşi niciodată să mă intimideze, însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o ameninţare directă către mine şi familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat şi distrugere de bunuri, şi voi cere protecţie pentru mine şi întrega familie. Aşa cum mulţi o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor stalinişti, care folosesc metode vechi, staliniste, să ameninţe şi să îndepărteze liderii politici demni şi naţionalişti, patrioţi, care nu vor că ţara lor să fie o colonie, ci o ţară independentă.”, a declarat deputatul Cătălin Rădulescu”, potrivit comunicatului remis de deputat.

Reamintim că la finele lui martie 2016, deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an şi şase luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia.

Instanţa a dispus în cazul lui Rădulescu un termen de încercare de patru ani, timp în care deputatul trebuie să se supună mai multor măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş; să anunţe orice schimbare de domiciliu; să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă. Decizia nu a fost definitivă.

În 2015, revoltat că a fost trimis în judecată, a reclamat Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor "un abuz al DNA", respectiv faptul că procurorii i-au percheziţionat biroul şi au ridicat înscrisuri, fără să ţină cont că acolo era cabinet parlamentar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne