Cătălin Predoiu şi mega-moscheea din Capitală

Rând pe rând, mai toţi candidaţii înscrişi în cursa pentru Primăria Capitalei şi-au exprimat poziţia în privinţa mega-moscheei care ar urma sa fie construită pe terenul alocat anterior de Guvernul Ponta.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Invitat în platoul Digi24, actual candidat al PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, şi-a exprimat rezervele în privinţa ridicării unei mari moschei în Bucureşti.

În opinia lui Cătălin Predoiu, proiectul Marii Moschei nu este unul oportun având în vedere ce se întâmplă în plan european mai larg.

"Nu trebuie făcut mai mult decât ce se face în Europa, de a discuta şi de a trata corect minorităţile. Cred că în România toate minorităţile sunt tratate la standarde înalte", a declarat liberalul.

Prim-vicepreşedintele PNL s-a declarat însă favorabil proiectului Catedralei Mântuirii Neamului.

"Este un proiect bun pentru Bucureşti", a declarat Cătălin Predoiu, adăugând că acest proiect va fi dus la bun sfârşit pentru că oricum este realizat în proporţie de 80%.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne