Elena Udrea nu mai vrea şefia PMP, are nevoie de "puţină odihnă"

Congresul Partidului Mişcarea Populară, 7 iunie 2014, Palatul Parlamentului. În imagine, Elena Udrea
Congresul Partidului Mişcarea Populară, 7 iunie 2014, Palatul Parlamentului. În imagine, Elena Udrea (Epoch Times România)

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat miercuri că nu mai vrea să candideze la şefia partidului, aceasta susţinând că a venit momentul să se retragă din prim planul scenei politice pentru că de 10 ani nu mai are viaţă personală. De altfel ultimele acuzaţii care au vizat-o pe protejata fostului preşedinte Traian Băsescu au chiar iz penal - numele său a apărut în dosarul Microsoft, precum şi într-un alt dosar disjuns din cel al Alinei Bica.

Deşi colegii ei insistă să rămână la şefia PMP, Elena Udrea vrea să renunţe: "Nu mă răzgândesc, nu mai candidez. Mă voi ocupa de viaţa personală." (interviu la Adevărul Live)

În locul ei, Elena Udrea susţine că ar trebui să vină un lider care "să fie greu de atacat în această perioadă", "o figură mai puţin erodată în lupte politice", şi, de preferat o femeie, cum "este moda femeilor" în funcţie de conducere.

După ce a înfruntat "ce a fost mai greu de înfruntat", şefa PMP vrea să facă un pas în spate şi să se ocupe de viaţa ei personală, care de mai bine de 10 ani este inexistentă.

"Am nevoie să respir puţin, să mă ocup puţin de viaţa mea privată, care nu e nici ea foarte roz. Nu este nimic spectaculos, dar am nevoie de puţină odihnă", a explicat şefa PMP.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne