"Dacă nu deschizi o să-ţi fure PSD-iştii sandwich-ul". Alina Gorghiu face "senzaţie" pe Facebook

Şefa PNL şi-a atras valuri de critici după ce a postat, pe pagina sa de socializare, un clip în care convinge un copil să-i deschidă uşa explicându-i că, dacă nu o face, PSD va câştiga alegerile şi îi va fura sandwich-urile.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a stârnit senzaţie - şi nu neapărat în sensul bun al cuvântului - pe Facebook, după ce a postat un clip în care încearcă să convingă un copil să-i deschidă uşa, căci altfel o să câştige PSD alegerile iar „Victor” o să-i copieze temele şi „Liviu" o să-i fure sandwich-urile, "că aşa fac toţi pesediştii".

Clipul-parodie se doreşte (declarativ) a fi o replică la un spot electoral realizat în 2012, în care un copil refuză să deschidă uşa Alinei Gorghiu, spunând că nu deschide hoţilor. Clipul respectiv a fost intens folosit apoi de PSD.

"Ştiţi clipul cu mine în campania door to door, când îmi răspunde un copil? Sigur că-l ştiţi (mulţumesc pentru promovare, PSD). Eh, a fost atât de bun, că l-am reeditat. Acum mi-a şi deschis", scrie Gorghiu pe Facebook, ca notă explicativă la noul clip.

Liderul PNL a adăugat că parodia a fost realizată cu acordul părinţilor copilului.

Aşa cum era de aşteptat, postarea a stârnit valuri de comentarii, nu însă în direcţia pe care şi-ar fi dorit-o Gorghiu ci dimpotrivă, comentarii critice. Redăm câteva dintre ele.

"Incredibil! "Dacă nu deschizi o să-ţi fure PSD-istii sandwich-ul"????? Doamnă, sunteţi cu toate ţiglele pe casă? Pe bune???????", scrie o persoană.

"Este ciudat, sincer vă spun, în loc să discutaţi lucruri importante pentru ţară...salariul minim de economie....măsuri economice, poate chiar să căutaţi răspunsuri la întrebarea pe care v-au adresat telespectatorii de la tvr1: de ce preţurile din România sunt mai mari ca în Germania?... la care nu aţi ştiut să răspundeţi.. vă ţineţi de chestii copilăreşti", scrie o femeie.

"Doamnă Gorghiu, vă faceţi de râs genul şi calitatea de mamă. Şi nu e prima oară. Mesajul acestui clip este grav: nu cred că v-aţi dori să vă găsiţi copilul în braţele unui străin. Mai citiţi o carte de parenting, vedeţi cum e şi cu bau-bau-ul. Dacă aveţi consilieri de campanie şi au fost de acord cu mizeria asta, concediaţi-i. Iar dacă a fost ideea dumneavoastră... Îmi este ruşine că sunteţi femeie şi mamă", adaugă o altă internaută.

"Cum s-a ajuns la aşa ceva? În loc să veniţi cu date clare care să prezinte plusul de valoare, rezultatele promisiunilor, de ce românii ar trăi / trăiesc mai bine, să ne demonstraţi şi justificaţi schimbarea ... aţi ales să faceţi asta? Este o glumă??!?!? O glumă asupra viitorului nostru?!?", scrie o altă persoană.

"Doamnă, cu tot respectul dar eu ceva mai penibil nu am văzut!!!
Dacă nu aţi aflat sunteţi la conducerea unui partid ISTORIC . Se răsucesc Brătienii în pământ.
Doamnă, daţi-vă demisia şi lăsaţi pe cineva competent la conducere până nu reuşiţi să distrugeţi de tot acest partid!
E cel mai bun lucru pe care-l puteţi face!", adaugă un alt cetăţean.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne