Şefa PNL: Teleormanul, condus de Dragnea 12 ani, transformat într-un pol al sărăciei din România

Liderul PSD Liviu Dragnea poate să stea toată campania în faţa flipchartului şi să rezolve ecuaţii, nu-l mai crede nimeni, consideră şefa PNL Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

PSD este un sistem care nu poate reprezenta viitorul, este o ipostază a stagnării şi un partid care a ţinut România pe loc, a declarat luni, la RFI, preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

"Domnul Dragnea uită că este reprezentantul acelui partid care nu-şi doreşte o Românie a şanselor egale, întreţine o Românie a privilegiilor pentru cei puţini şi foarte bine conectaţi la resursele administraţiei. Luaţi ca exemplu judeţele administrate de liberali şi faceţi o comparaţie superficială cu cele care sunt conduse şi ocupate de pesedişti de-a lungul vremii.

Veţi vedea foarte clar această diferenţă că sunt acele judeţe conduse de liberali, dezvoltate şi care au nivel de bunăstare ridicat şi acele judeţe, cum este Teleormanul, condus de Liviu Dragnea 12 ani, care a fost transformat într-un pol al sărăciei din România", a precizat Alina Gorghiu.

Potrivit şefei PNL, Liviu Dragnea poate să stea toată campania în faţa flipchartului şi să rezolve ecuaţii. "Nu-l mai crede nimeni nici când vine vorba de o comparaţie cu Dacian Cioloş, dar nu face faţă nici unei comparaţii cu alt lider politic, pentru că domnia sa a avut posibilitatea să tot facă ce promite acum de 26 de ani."

"Orice promisiune pe care o lansează în această campanie electorală se loveşte de întrebarea de ce, domnule Dragnea, abia după 11 decembrie? PSD este un sistem care nu poate reprezenta viitorul, este o ipostază a stagnării şi un partid care a ţinut România pe loc", a adăugat Alina Gorghiu.