Cum să ne purificăm corpul de componentele dăunătoare ale vaccinurilor

(Valery Hache / AFP / Getty Images)

În ziua de azi există multe persoane care cred cu fermitate în eficacitatea vaccinurilor. Totodată, nu sunt mai puţini cei care le consideră totalmente inutile sau chiar dăunătoare pentru sănătate. Nu vom vorbi despre efectul propriu-zis al vaccinurilor asupra organismului uman, ci ne vom axa mai degrabă asupra pericolelor asociate acţiunii substanţelor incluse în componenţa acestora.

Trebuie să ştim că vaccinurile conţin multe elemente suplimentare care ne pot pune în pericol sănătatea. Atunci când ne vaccinăm, în organismul nostru pătrund diferite componente chimice (adjuvanţi şi conservanţi) şi substanţe folosite în procesul de producţie a vaccinurilor. Majoritatea acestora sunt cancerigene.

Potrivit Natural News, cele mai răspândite elemente conţinute în vaccinuri sunt zaharoza, fructoza, dextroza, lactoza, fosfatul de potasiu, bicarbonatul de sodiu, glutamatul de sodiu, clorura de hidroxid de aluminiu, clorura de benzetoniu, sulfatul de aluminiu, sulfatul de amoniu, serul fetal de viţel, formaldehida, timerosal, glutaraldehida, fosfatul de aluminiu şi etanolul.

Vaccinurile includ, de asemenea, minerale anorganice, vitamine, aminoacizi, săruri şi zaharuri. Majoritatea componentelor vaccinurilor se acumulează în organism fără a putea fi vreodată eliminate. Cu cât aceste toixine stau mai mult în organismul nostru, cu atât este mai periculos. În special în cazul oamenilor care duc un mod de viaţă inadecvat şi au un regim alimentar neechilibrat, nivelul acumulat de toxine este în creştere permanentă.

Bineînţeles, organismul uman este dotat cu un sistem de neutralizare a toxinelor, însă acesta nu reuşeşte să facă faţă tuturor provocărilor actuale. Ca să evităm la maxim impactul substanţelor conţinute în componenţa vaccinurilor trebuie să acordăm o atenţie sporită proceselor de detoxifiere a corpului. Vă prezentăm câteva sfaturi utile pentru a creşte această capacitate a organismului nostru.

O alimentaţie corectă

Oamenii de ştiinţă vorbesc despre anumite suplimente alimentare, numite agenţi de chelare, care au capacitatea de a lega şi elimina metalele grele din organism. Trebuie să ştim că un efect identic poate fi atins şi graţie consumului unor alimente, cum ar fi Chlorella, coriandrul, citricele, vitgrass, spirulina şi usturoiul.

În realitate, practic toate legumele posedă proprietăţi similare agenţilor chelatori şi, dacă sunt combinate cu înţelepciune, pot să-şi potenţeze reciproc efectele benefice. Vă recomandăm să adăugaţi în salate cât mai multe legume, chiar peste peste zece feluri din acestea. Asiguraţi-vă că adăugaţi de asemenea o cantitate importantă de coriandru, avocado şi usturoi. Totodată, evitaţi la maxim zahărul şi alimentele rafinate sau prelucrate. Fructele, la rândul lor, conţin pectină care este absolut esenţială pentru detoxifiere.

Activarea sistemului imunitar

Zaharurile existente în vaccinuri ne slăbesc sistemul imunitar. Zahărul rafinat alimentează tot felul de paraziţi, virusuri (indirect), fungi şi bacterii din interiorul nostru şi susţine dezvoltarea cancerului. Prin intermediul sistemului sanguin, zaharurile rafinate ajung, practic, în fiecare celulă a corpului nostru.

Uleiul de oregano, echinacea, usturoiul, goldenseal şi coptis chinesis ajută la purificarea sângelui, elimină toxinele şi elimină agenţii patogeni, contribuind la restabilirea activităţii sistemului imunitar.

Este de asemenea important ca timp de două săptămâni după imunizare să administraţi un complex de vitamine. Formaldehida şi metalele, cum ar fi mercurul şi aluminiul, împiedică asimilarea corectă a vitaminelor.

Înfometarea

Atunci când organismul nu trebuie să digere hrana, el poate să-şi canalizeze energia spre procesele de reabilitare şi detoxifiere. De regulă, apogeul detoxifierii se face resimţit în a treia zi de înfometare, care se manifestă printr-o stare generală de rău. Totuşi, chiar şi 24 de ore de înfometare au un efect bun în ceea ce priveşte purificarea temeinică a organismului.

Menţinerea unui stil activ de viaţă şi consumul unei cantităţi însemnate de lichide este, de asemenea, o condiţie cheie pentru derularea cu succes a proceselor de detoxifiere. În acest sens, un rol aparte îi revine pielii, în calitate de organ principal de eliminare a substanţelor dăunătoare din organism. Băile relaxante, şedinţele de saună şi spa pot juca un rol de catalizator al purificării corpului prin piele.