Cristian Diaconescu intră în echipa PMP

Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu (Epoch Times România)

Fostul consilier prezidenţial Cristian Diaconescu, eliberat din funcţie în urmă cu aproximativ o lună, s-a înscris marţi în Partidul Mişcarea Populară, a anunţat deputatul Elena Udrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Elena Udrea a catalogat intrarea lui Cristian Diaconescu drept un câştig pentru formaţiune pentru că acesta este "tipul de politician occidental" de care este nevoie pe scena politică. Este un om care a avut performanţă indiferent unde a activat, ca ministru de externe sau ca şi consilier prezidenţial.

"Pentru PMP, ziua de astăzi este una în care dăm semnalul că partidul devine şi mai puternic pentru că ni se alătură un om care reprezintă ceva în politica românească, un om credibil, un om care a avut rezultate în toate activităţile şi în toate funcţiile pe care le-a deţinut până acum, este vorba de domnul Cristi Diaconescu. Cristi Diaconescu este membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară, dar astăzi vine în Partidul Mişcarea Populară", a declarat Elena Udrea.

În opinia Elenei Udrea, Cristian Diaconescu este "tipul de bărbat politic de care politica românească are nevoie, un om decent pe care nu l-am auzit niciodată jignind o femeie, nu l-am auzit în general jignind pe cineva, nu se ceartă în public, este tipul de politician occidental de care cred că avem mare lipsă în acest moment pe scena politică".

Prezet la conferinţa de presă, Cristian Diaconescu şi-a exprimat disponibilitatea de a coopera în perioada următoare într-un proiect politic pe care l-a iniţiat odată cu fondarea Fundaţiei Mişcarea Populară.

"Mulţumesc doamnei Udrea şi celorlalţi colegi din PMP pentru disponibilitatea de a coopera în perioada următoare într-un proiect politic pe care l-am iniţiat odată ce am fondat Fundaţia Mişcarea Populară, un instrument evident de punere în operă, de aplicare a proiectului politic şi a viziunii politice a preşedintelui Traian Băsescu", a declarat Cristian Diaconescu.

Întrebat ce funcţie va ocupa în cadrul partidului, Diaconescu a replicat că va fi membru al acestui partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne