Gafă majoră a-la Ponta: 38 de ambasadori puşi degeaba pe drumuri

Loredana Diacu
18.05.2014

alte articole

Victor Ponta (Epoch Times România)
Loredana Diacu
18.05.2014

Oraşul Târgu Jiu a devenit sâmbătă unul dintre oraşele lumii cu cel mai mare număr de diplomaţi pe metru pătrat. 38 de ambasadori s-au deplasat în localitate pentru a lua parte la un forum economic, în a cărui organizare premierul Victor Ponta s-a implicat personal. Însă, stupoare, ajunşi în urbe, diplomaţii au aflat că forumul nu se mai ţine şi, prinşi în focurile campaniei electorale, organizatorii nu i-au anunţat.

Oficialii judeţeni au încercat să dreagă gafa, oferindu-le invitaţilor un traseu turistic prin judeţ, informează digi 24.

„Primul ministru a făcut diligenţele necesare să avem corpul diplomatic aici, ei erau asociaţi după cum bine ştiţi cu Forumul economic regional Oltenia. Am zis foarte clar, acest forum nu îşi avea rostul să-l ţinem în această perioadă, este lesne de înţeles, e campanie electorală”, a explicat Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj, cum de au ajuns diplomaţii la el în oraş.

„Ei ştiau că vin într-o vizită, să vadă atracţiile judeţului Gorj, Forumul economic era în aceeaşi perioadă când a fost şi această vizită. Nu au avut nicio reacţie, aţi văzut că sunt încântaţi”, a scăldat situaţia Alin Văcaru, prefectul de Gorj.

Aleşii locali şi-au exprimat speranţa că diplomaţii vor pleca cu impresii bune despre judeţul în care Victor Ponta a fost ales deputat, vrăjiţi de peisajele din Gorj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor