Ciucă: Când stăm de vorbă cu oamenii, pe stradă, ne spun - "Nu vrem scandal, nu vrem gâlceavă, ne-am săturat de circ politic"

Nicolae Ciucă (Facebook/IonelNicolaeCiuca)
Loredana Diacu
10.05.2024

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Iaşi, că atunci când stă de vorbă cu oamenii pe stradă aceştia îi spun că nu vor scandal, gâlceavă şi că s-au săturat de tot acest circ politic.

”Când stăm de vorbă cu oamenii pe stradă ne spun. Am vorbit cu toţi liderii filialelor, cu toată conducerea de campanie a PNL să folosim faptele noastre, faptele administraţiei liberale pentru a argumenta de ce mergem în faţa cetăţenilor să le cerem votul”, a declarat Ciucă, potrivit Realitatea TV.

Nicolae Ciucă a arătat că ”trebuie să se vadă foarte clar diferenţa de abordare, echilibrată, una orientată către dezvoltare, către bunăstrare, orientată către atragerea de fonduri europene, de investiţii străine, de chibzuinţă a banului public, astfel încât cetăţenii să resimtă toate această angajare şi responsabilitate a liderilor PNL”.

”Despre asta e vorba în această campanie şi asta vor să audă românii de la noi”, a mai spus Ciucă la Iaşi.

Reamintim că la Iaşi liberalii sprijină doi candidaţi cu probleme penale - pe Mihai Chirica pentru primăria oraşului şi pe Costel Alexe pentru Consiliul Judeţean. Ambii sunt trimişi în judecată pentru fapte de corupţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor