Bolojan nu este luat în calcul de PNL drept candidat la preşedinţia ţării. Rareş Bogdan: "Noi credem în şansa domnului general Ciucă"

Rareş Bogdan
Ana Ion
08.05.2024

Prim-vicepreşedintele PNL a ţinut să transmită, marţi, că singurul candidat pe care liberalii îl susţin este Nicolae Ciucă, preşedintele partidului, în condiţiile în care liberalii au în partid lideri cu mult mai multă tracţiune şi consideraţi, de parte din electorat, drept eficienţi şi buni gospodari.

„Noi credem în şansa domnului general Ciucă şi eu cred că domnul general Ciucă va fi un preşedinte extrem de echilibrat şi extrem de necesar pentru Europa, pentru România şi pentru contextul european complicat în care trăim”, a spus europarlamentarul PNL, potrivit Libertatea.

Rareş Bogdan a mai susţinut că actualul context în care se află România „îl favorizează pe Nicolae Ciucă ca şi candidat” şi că Ilie Bolojan şi Emil Boc, două nume vehiculate ca posibili prezidenţiabili, „nu şi-au exprimat niciodată nici măcar dorinţa de a intra în sondajele de opinie” şi că „ne-au solicitat să nu îi testăm, dacă am avea astfel de intenţii”.

Despre varianta unui candidat comun PNL-PSD, Rareş Bogdan a spus că discuţiile vor fi iniţiate după alegerile europarlamentare din 9 iunie. „Discutăm lucrul acesta după data de 10 iunie. Până atunci, vrem să îi convingem pe români că soluţia pentru România este PNL şi aleşii PNL”, a afirmat el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor