Bill Gates împinge agenda globalistă, pro-refugiaţi

În ciuda problemelor care au apărut în Europa după invaziile musulmane recente, Bill Gates promovează agenda pro-imigraţie
Bill Gates
Bill Gates (Getty Images)

Într-un interviu cu BBC la Forumul Economic Mondial din Davos, Bill Gates a declarat că SUA are capacitatea de a urma linia pro-refugiaţi adoptată de Suedia şi Germania.

Gates a eşuat să menţioneze, totuşi, epidemia jafurilor, atacurilor sexuale şi a violurilor cu care se confruntă Suedia şi Germania, în condiţiile în care milioane de musulmani se îndreaptă spre Europa din naţiuni islamice în curs de prăbuşire din Africa şi Orientul Mijlociu.

Miliardarul american a citat Etiopia ca un exemplu al unei ţări care a oprit valul de imigrare prin utilizarea de investiţii internaţionale pentru a dezvolta infrastructura agriculturii. Însă exemplul alesde Bill Gates este înşelător.

În realitate, reforma alimentară guvernamentală pe care a citat-o Gates se bazează în principal pe promovarea culturilor modificate genetic. Deşi iniţial au fost raportate ca având un rol de creştere a producţiei alimentare din regiune, în timp este foarte probabil ca aceste culturi să distrugă solul şi/sau o parte din speciile de insecte şi plante.

Promovarea unei agende globaliste nu este o noutate la Gates. El a fost citat anul trecut de ziarul german Süddeutsche Zeitung ca făcând apel la crearea unui guvern global. La acea vreme, Gates declara: “De exemplu, ONU, a fost creat în mod special pentru securitatea lumii. Suntem pregătiţi pentru război, deoarece ne-am luat fiecare măsură de precauţie. Avem NATO, avem divizii, maşini de teren, oameni pregătiţi, dar ce se întâmplă în cazul epidemiilor? Avem suficient de mulţi doctori şi oameni de ştiinţă? Dacă ar exista un lucru de genul unui guvern global, am fi mai bine pregătiţi.”