Becali: În afară de şmecherii d-astea n-au ce să facă reziştii. Nu mă interesează pe mine interneţi, TikTok-uri, Instagrame

Gigi Becali
Andrei Pricopie
22.10.2024

Latifundiarul Gigi Becali a făcut show într-o emisiune RTV în care a fost invitat, alături de preşedintele AUR George Simion, să prezinte "miniştri din Guvernul Simion".

Realizator TV: Nu vă temeţi de atacurile reziştilor, domnule Becali?

Gigi Becali: M-a sunat cineva ieri, că nu ştiu ce se întâmplă pe internet, că nu ştiu ce, că pă TikTok, că nu ştiu cum, că e o persoană care spune că e pusă de mine, să nu ştiu ce, şi nu ştiu ce tâmpenii face. Şi eu i-am spus: Bă băieţi, bă.... "Da, dar să ştiţi că o să apară public". Păi, bă băieţi, o să apară, că eu nu ştiu, TikTok-urile voastre habar nu am, nici nu mă interesează TikTok-uri, interneţi, Facebook-uri, astea, Instagrame.

I-am spus odată lui Luţu (Ionuţ Luţu, mâna dreaptă şi totodată şoferul lui Gigi Becali - n.r.), ia pune-mă ca să văd cum e cu Instagram-ul ăsta, şi a pus Luţu. Nu ştiam. Nu ştiu, mă, când au... Femei, femei, femei, femei... Mă, ăsta este Instagram? Du-te bă de aici! I-am aruncat telefonul. Deci, ce-i ăsta?! Că acolo erau numai femei dezbrăcate. Instagram, femei dezbrăcate care fac propagandă ca să le cumpere cineva mai mult. Asta înseamnă Instagram. Eu n-am ţinut TikTok, Instagram, Facebook, nu mă interesează pe mine asta.

Deci să ştie toată lumea, orice apare, pă internet, sunt numai minciuni, numai falsuri, nu am treabă cu ei, cu nimeni. Că nici n-am nimic, nici nimic Facebook eu. Nu am. Nu fac eu, nu-mi trebuie mie aşa ceva, Doamne, ferească-ne.

George Simion: Cred că domnul Becali are o notorietate suficient de mare în ţara românească, încât să n-aibă nevoie de promovare pe internet.

Gigi Becali: Sunt şi multe chestii d-astea de fraudă. Vezi, Doamne, că Becali, că îţi dă, că nu ştiu ce. Vin la mine la palat: domle, dumneata, mi-ai spus că câştig premiul nu ştiu ce. Du-te bă de aici. Mi-ai spus pe Facebook. Du-te bă de aici. N-am Facebook, nu mă interesează Facebook, n-am avut în viaţa mea.

Realizator TV: Mai au putere reziştii să facă mascaradă din asta? Să facă circ? Să vă învrăjbească? Să facă ceva? Nu ştiu. Poate din disperare, că văd că sunteţi acolo în sus.

Gigi Becali: Numai din asta, falsuri, din astea pe internet. Şmecherii de astea. În rest, altceva n-au ce să facă.

George Simion: Dacă oamenii înţeleg să stea, să nu creadă tot ce, tot ce o să li se arate. Pentru că, sigur că există Dumnezeu, dar există şi diavolul. Şi diavolul înşeală. Eu cred că lucrurile vor fi, vor fi bune.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor