Avocatul celor trei suspecţi de crima de la Padina: "Mortul este de vină". A făcut şi plângere penală pe numele bărbatului decedat

Foto
Loredana Diacu
15.02.2024

Adrian Grigorescu, avocatul celor trei atacatori acuzaţi că au ucis cu lovituri de macetă un bărbat chiar în faţa soţiei lui, susţine că de vină ar fi chiar victima, respectiv bărbatul de 41 de ani care a fost omorât. Mai mult, clienţii lui sunt "frustraţi de o parte din informaţiile apărute", potrivit cărora ar face parte din clanul "Fabian", a precizat avocatul.

"Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală. Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz. Situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora (…)

În acest context, tot victima este cea care, după ce a părăsit incinta pub-ului, s-a deplasat pe terasă şi a revenit înarmat cu un ciob de sticlă, că a existat un atac material al acestuia împotriva celor trei fraţi. După care a urmat acea lovitură de cuţit care, din păcate, a dus la decesul victime. (...)

Din punctul meu de vedere, nu discutăm despre un omor, ci despre o încăierare care a avut ca urmare moartea victimei", a susţinut avocatul celor trei fraţi, potrivit RTV.

Avocatul susţine că atacatorii sunt frustraţi de faptul că în presă au apărut informaţii potrivit cărora ar face parte din clanul "Fabian".

"Clienţii sunt foarte bulversaţi. Sunt frustraţi de o parte din informaţiile apărute. Nu fac parte din niciun clan, nu există clanul Fabian, în cursul zilelor următoare o să intru în posesia certificatelor de cazier atât pentru ei, cât şi pentru tatăl lor, tocmai pentru a lămuri presa că nu este vorba despre niciun clan infracţional şi că nu sunt persoane predispuse pentru nicio infracţiune, mai ales a unor infracţiuni de violenţă", a mai spus Grigorescu.



România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor