Andreea Paul: "Reparaţiile" sociale marca PSD, un plus de datorie de 790 de euro pentru fiecare român

Andreea Paul
Andreea Paul (Florin Chirilă \ Epoch Times România)

"Reparaţiile" sociale cu care se laudă social-decmoraţii înseamnă practic un plus de datorie de 790 de euro pentru fiecare român, a dezvăluit marţi, în cadrul unui comunicat de presă, de prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul.

"Ce s-a întâmplat cu cele 15 miliarde euro cu care Ponta a crescut datoria guvernamentală în timpul mandatului său? Aceasta reprezintă plusul de datorii de 790 de euro pe locuitor, angajate de actuala guvernare PSD. E mult, mult, mult peste plusul minor obţinut de pensionari şi bugetari la salarii în aceeaşi perioadă. Aţi obţinut vreunul această creştere a veniturilor de 790 de euro în buzunar? NU.", a continuat Andreea Paul.

Aceştia sunt bani pe care, în opinia prim-vicepreşedintelui PNL, toţi românii îi vor plăti în anii care vin din taxele lor pentru rambursarea datoriilor angajate de către Guvernul Ponta.

"Concret, datoria guvernamentală în anul 2014 a crescut la 59 mld euro, faţă de anul 2011 cu 44 mld euro, conform datelor oficiale publicate de Eurostat. În acelaşi timp, investiţiile publice sunt blocate şi grav tăiate. "Reparaţiile" sociale cu care se laudă PSD înseamnă un plus de datorie de 790 de euro pentru fiecare român - fără să includ aici cele 40 de taxe noi şi impozite majorate de către acelaşi guvern PSD - vărsaţi an de an de către români la vistieria Guvernului", a subliniat Andreea Paul.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.