Lăzăroiu: Ponta nu mai e o miză pentru nimeni. Pe faţa lui eu am văzut scris azi "istorie"

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu este de părere că, în acest moment, premierul Victor Ponta, proaspăt inculpat în dosarul Şova, nu mai reprezintă o miză pentru nimeni, este "istorie".
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)
Andrei Pricopie
13.07.2015

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lazaroiu este de părere că, în acest moment, premierul Victor Ponta, proaspăt inculpat în dosarul Şova, nu mai reprezintă o miză pentru nimeni, este "istorie".

"Ponta nu mai e o miză pentru nimeni. E inutil cumva să mai comentăm modul în care îşi face ieşirea din scenă. Singura întrebare care rămâne este dacă PSD învaţă ceva din toate peripeţiile din ultimii ani, povestea cu şeful de partid şi actualul premier pus sub acuzare fiind apogeul acestui traseu. Mai mult, învaţă şi celelalte partide ceva din ce se întâmplă zilele astea? Dacă până mai ieri ai fi zis că Occidentul e pe cale să-şi ia mâna de pe noi, de azi încolo s-a inversat ecuaţia (cred că e valabil şi în cazul grecilor).

S-au investit prea mulţi bani deja ca să mai dea cineva înapoi. S-au făcut planuri pe termen prea lung ca Vestul să lase din braţe "copiii teribilişti" din Est şi din Balcani. Pentru că Vestul a înţeles, cred, că popoarele sunt mai bune sau mai rele, în funcţie de experienţele prin care au trecut, esenţial e să elimini politicienii cinici care apasă pe pedala greşită pentru a-şi atinge scopurile", a opinat Lăzăroiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor