Victor Ponta: "Noi vom rămâne în istorie"

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Intrat în istorie ca premier al României pus sub urmărire penală în timp ce se află în exerciţiul funcţiunii, Victor Ponta susţine pe Facebook că posteritatea va reţine guvernarea sa şi-şi bagatelizează dosarul său penal, încadrându-l la categoria "scandal de zi cu zi."

"Noi vom rămâne în istorie cu partea guvernamentală - am relansat ‎România şi am scos-o din acea groapă. Vom lăsa o ţară care se află acum pe primul loc la creşterea economică în ‎UE, cu salarii şi pensii crescute, cu dublarea alocaţiilor pentru copii şi toate celelalte măsuri.

Scandalurile de zi cu zi nu cred că rămân.", scrie Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că luni, procurorii anticorupţie au dispus, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de premierul Victor Ponta în dosarul Şova. Acuzaţiile ce i se aduc lui Ponta sunt de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată şi spălare de bani. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

Merită menţionat că şi mentorul lui Victor Ponta, Adrian Năstase, cel care l-a propulsat, de altfel, pe actualul premier în viaţa politică, a fost urmărit penal şi chiar condamnat la închisoare, însă după încetarea mandatului.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.