Adolescent agăţat peste 5 ore de roata unui avion aflat în zbor

Aeronave pe pista aeroportului
Aeronave pe pista aeroportului (Epoch Times România)

L-au descoperit pe pista aeroportului Maui din Hawaii, ameţit dar nevătămat, după o călătorie deosebit de grea. Numele adolescentului nu a fost făcut cunoscut. Pentru FBI este un miracol faptul că a supravieţuit la 11.000 de metri înălţime deasupra mării, la temperaturi scăzute.

Un puşti de 16 ani a supravieţuit în mod miraculos după o călătorie de peste 5 ore agăţat de roata de aterizare a unui avion care a zburat de la aeroportul San José, în California la aeroportul Maui, în Hawaii, relatează luni Rai News.

Adolescentul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost văzut în timp ce cobora „din avion”, ameţit dar nevătămat.

Oficialii FBI au raportat că este un miracol că tânărul a supravieţuit într-o călătorie atât de periculoasă şi dificilă. La mare altitudine oxigenul este foarte rarefiat, iar temperatura este foarte scăzută. Nici compania aeriană n-a reuşit să explice modul în care băiatul a supravieţuit la o înălţime de 11.000 de metri. "Prima noastră preocupare - a raportat într-un comunicat de presă compania Hawaiian Airlines - este starea de sănătate a băiatului, care a fost foarte norocos".

Tânărul a fost dus la infirmerie şi este bine. Se pare că a fugit de acasă după o ceartă cu părinţii.