Compania aeriană de stat "Air Moldova" a lansat serviciul web check-in

.
. (WILLIAM WEST / AFP / Getty Images)

Compania aeriană de stat "Air Moldova" a lansat serviciul web check-in, care permite pasagerilor cu bilete electronice să se înregistreze la cursă prin Internet. Serviciul este disponibil cu 24 de ore înainte de zbor şi se încheie cu 2 ore înainte de cursă. Potrivit "Infotag", serviciul este gratuit.

Pasagerul trebuie să se înregistreze pe site-ul companiei, imprimând cartea de îmbarcare (boarding pass), care va fi prezentată împreună cu documentele de călătorie Poliţiei de frontieră şi la poarta de îmbarcare, astfel economisind timpul şi evitând cozile de aşteptare în aeroport. Dacă pasagerul are bagaj, este necesară înregistrarea acestuia cu cel puţin 50 de minute înainte de decolare, la ghişeul drop-off din aeroport sau la orice alt ghişeu check-in unde se efectuează înregistrarea pasagerilor la cursele "Air Moldova".

Acest serviciu este disponibil pentru zborurile directe cu plecare din/spre Chişinău, precum şi pentru unele curse cu conexiune cu alţi transportatori.

Înregistrarea on-line poate fi limitată pentru zborurile tranzit ale altor transportatori, şi inaccesibilă pentru Dublin, Paris, Londra, Surgut, Frankfurt, Lisabona.

De asemenea, înregistrarea on-line nu este accesibilă pentru copii, pentru pasagerii care necesită asistenţă individuală şi poate fi limitată pentru pasagerii cu bagaje speciale, de exemplu inventar sportiv sau animale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe