10 lucruri pe care nu le poţi cumpăra cu bani

(photos.com)

Câteodată valoarea banilor este supraapreciată. Sunt oameni care chiar cred că pot cumpăra orice cu bani şi singurul scop în viaţă ar trebui să fie obţinerea acestora în cantităţi cât mai mari. Am făcut ceva cercetare în această direcţie şi am ajuns la următoarea concluzie: venim fără nimic în această lume şi plecăm fără nimic, din punct de vedere material. Banii au rolul lor important şi nu cred că este în ordine să trăieşti doar pentru asta. De asemenea, sunt anumite lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani, oricât de mult ar încerca unii să o facă:

1. Sărutul unei persoane speciale

Acea senzaţie pe care o ai în stomac atunci când primeşti un sărut pentru prima dată din partea unei persoane speciale.

2. Frumuseţea

Pentru că frumuseţea este în ochii celui care priveşte.

3. Prietenia adevărată

Fie că ai trecut prin furtună sau momente de vis, ei au fost acolo lângă tine. Ţi-au fost alături chiar şi atunci când nu mai aveai pe nimeni decât pe ei.

4. Momentul de Aici şi Acum

Atunci când acest moment a trecut, s-a dus pentru totdeauna. Ai grjiă să nu-l ratezi.

5. Râsul unui bebeluş

Bebeluşilor nu le pasă de bani. Lor le pasă de bunătate, iubire şi să trăiască momentul prezent.

6. Senzaţia pe care o ai atunci când observi că ideea ta funcţionează

Te-ai străduit toată ziua să rezolvi o problemă şi se pare că pur si simplu nu reuşeşti să-i dai de capăt. Plin de frustrare, te gândeşti să mai încerci un ultim lucru înainte de a merge la culcare. Ai avut multe idei pe care le-ai încercat şi nu au mers, însă de data aceasta ţi-a ieşit.

7. Pasiunea

Este acel ceva ce-l simţi natural când faci ceva anume. Nu poţi să plăteşti pe cineva să nu se mai simtă pasionat pentru un anumit lucru. De asemenea, nu poţi să-i plăteşti să renunţe la pasiunea respectivă din punct de vedere psihologic.

8. Starea de “flow”

Acea senzaţie pe care o ai atunci când totul merge “ca pe roate” de dimineaţă până seara. Când eşti într-o astfel de stare, beneficiază din plin de pe urma ei.

9. Oamenii care te fac să zâmbeşti când de gândeşti la ei

Oriunde te afli, indiferent ce faci, atunci când te gândeşti la acea persona începi să zâmbeşti involuntar.

10. Senzaţia pe care o ai atunci când realizezi că oamenii citesc ceea ce scrii

Cuvintele nu pot explica această senzaţie. Mulţumesc!

Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care banii nu le pot cumpăra. Lista continuă şi sunt sigur că în timp ce ai citit cele 10 puncte de mai sus, ţi-au mai venit în minte câteva exemple.

Printre surse: marcandangel.com, lifehack.org şi lifehacker.com