Ziua 222. „Tu, române, ridică-te din genunchi! Cere alt viitor decât cel pregătit de condamnatul Dragnea”

Românii trebuie să se ridice din genunchi şi să ceară alt viitor decât cel pregătit de condamnatul Liviu Dragnea şi de penalii de pe lângă el, au transmis "rezistenţii" din Piaţa Victoriei, care s-au întors pentru o nouă seară de proteste în faţa Guvernului.
Protest
Protest (Epoch Times)

Coaliţia PSD-ALDE conduce ţara în mod totalitar şi încearcă să obţină controlul absolut în stat, exact ca pe vremea lui Ion Iliescu, însă acum sunt alte vremuri, românii nu trebuie să accepte o astfel de situaţie, trebuie să-şi facă vocea auzită şi să ceară un viitor mai bun, au tras un semnal de alarmă protestatarii #rezist.

Început în plină iarnă, când Guvernul Grindeanu adopta, "noaptea ca hoţii", celebra ordonanţă de urgenţă nr. 13 care "mutila" Codurile penale, protestul #Rezist a intrat acum în ziua cu numărul 222.

"Prieteni, OUG 13 se întoarce! OUG 14 va fi contestată la CCR Dorneanu. Nicio mirare, era de aşteptat să se ajungă la asta. Acum aş vrea să văd că toţi cei 600.000 vă reîntoarceţi în stradă. Vă aştept de ceva vreme. Proiectul de modificare a legilor Justiţiei reprezintă un pericol cu mult mai grav pentru statul de drept, decât OUG 13, ca să nu mai amintesc de celelalte măsuri prin care coaliţia PSD-ALDE îngroapă România. Deşteptarea! Încă nu e prea târziu! Libertatea nu e de vânzare! Principiile nu se negociază!", a declarat o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt tanăr din Piaţa Victoriei a remarcat indignat că românul s-a învăţat să tacă şi să înghită, să stea cu capul plecat şi să accepte toate mizeriile, indiferent cât de rău îi este după aceea.

"La asta au ajuns românii după 27 de ani de neocomunism şi o jumătate de secol de comunism crâncen. Am fost învăţaţi să nu spunem nimic şi, plecând capul în jos, să sperăm că o să vină şi vremuri şi mai bune. Unii au luptat şi au plătit cu preţul vieţii această luptă, iar alţii au ieşit deznădăjduiţi şi fără speranţă că pot schimba ceva. Toate aceste vremuri au trecut. De fiecare dată când îmi aduc aminte de mineriadă realizez cât de nenorocit era atunci sistemul. Iliescu controla toată media, Iliescu controla minerii, Iliescu controla întreaga putere de stat şi a reuşit prin minciună şi dezinformare să omoare şi să schilodească oameni. Poporul s-a speriat atunci de brutalitatea politicienilor, de această monstruozitate care se cheamă setea de putere", a precizat manifestantul.

Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarul consideră că în zilele noastre ne lovim de ceva asemănător: liderul PSD Liviu Dragnea trage şi el ca şi precedesorii săi din linia de partid să-şi consolideze cât mai mult puterea, dar în acelaşi timp nu mai sunt aceleaşi vremuri.

"Avem parteneri externi precum NATO şi Uniunea Europeană, avem şi presă liberă care nu este subjugată intreselor corupţilor, avem oameni cu mentalităţi noi, oameni care au văzut ce este în afara ţării şi care vor să schimbe modul totalitarist în care PSD-ALDE vrea să conducă România. Ei vor control total exact ca pe vremea lui Iliescu. Vor minciună, vor sărăcie, vor frică, însă sunt alte vremuri acum şi vocea ta, cel care citeşti acum acest articol nu poate să fie înăbuşită în sânge, nu poate fi intimidată, nu poate fi amuţită pentru că avem parteneri externi care sunt şi ei la rândul lor uimiţi de îndrăzneala pungaşilor de la putere şi aşteaptă ca tu să iei atitudine pentru a te susţine. Aşteaptă ca tu, române, să te ridici din tăcerea asta a ta şi să îţi ceri un alt fel de viitor decât cel pe care ţi-l pregăteşte condamnatul Dragnea şi penalii de pe lângă el. Tu, române, ridică-te din genunchi pentru că este vreme propice pentru asta. Nu mai înghiţi tăcând cum îţi este furat viitorul copilului tău, nu mai sta în casă de frică să nu păţeşti ceva, nu mai şuşoti, fă-te auzit tare, româneşte. Pentru că acum poţi", a subliniat tânărul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne