Ziua 196. "România, vindecă-te!"

Sutele de mii de oameni care astă-iarnă umpleau străzile României, determinaţi să nu permită legiferarea hoţiei, ar trebui să se trezească din nou şi să nu lase infractorii să ne decidă soarta, transmit protestatarii #rezist.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Dacă românii vor continua să plece capul în faţa "infractorilor şi semidocţilor", să nu se mire că ţara se îndreaptă spre dictatură iar calitatea vieţii le scade de la zi la zi. Căci, cei instalaţi la putere, au trecut de la ignorarea vocilor critice la sfidarea inclusiv a celor ce i-au votat, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.

Potrivit protestatarilor, care revin lângă Guvern de mai bine de şase luni şi jumătate, cei ce au adoptat OUG 13 şi continuă să "recidiveze" în aceeaşi direcţie nu trebuie lăsaţi să conducă soarta milioanelor de români. Miza protestelor este libertatea şi chiar viitorul următoarelor generaţii, aşa că românii trebuie să se "vindece" de perdanta mentalitate "capul plecat sabia nu-l taie."

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"De şase luni şi jumătate, protestez în Piaţa Victoriei pentru a da încă o şansă României să renască. Ţinem steagul sus până când ceilalţi (stiu că există, i-am văzut în iarnă) se vor trezi din nou şi îşi vor lua destinul în propriile mâini. Desigur că înţeleg conceptul de "capul plecat sabia nu-l taie", dar înţeleg şi că aşa apare pericolul dictaturii, iar calitatea vieţii scade îngrijorător. Am ajuns să plecăm capul în faţa infractorilor şi semidocţilor, să îi lăsăm pe ei să ne decidă soarta... Cu toate acestea, am speranţa că această situaţie nu va dura la nesfârşit, că românii vor înţelege miza enormă - libertatea şi viitorul lor şi al copiilor lor -, se vor responsabiliza şi vor lua activ atitudine împotriva acestui cancer ajuns la putere. România, vindecă-te!", transmite o protestatară.

La rândul ei, o altă participantă la protest atrage şi ea atenţia că abuzurile la care asistăm, sfidarea de care au parte românii sunt posibile pentru că societatea nu reacţionează prompt la derapajele puterii.

"Dispărutul" Dragnea este disperat. Simte că zilele îi sunt numărate la conducerea PSD şi a Camerei Deputaţilor, că laţul se strânge în jurul gâtului iar libertatea şi averea lui sunt în pericol. Dacă până acum era stăpân pe situaţie şi apărea peste tot cu declaraţii pe orice temă (finanţe, educaţie, sănătate, apărare şi, mai ales, justiţie), de la un timp (cam mult) a dispărut ca măgarul în ceaţă nu se ştie unde, cât şi cu cine. Au rămas să-i ţină locul (şi să ne adoarmă vigilenţa) slugile sale consacrate din Guvern şi Parlament cu ajutorul slugilor de casă de la Antena3 şi RTV. De departe cea mai vocală în această perioadă este, cine alta, decât secretara de Teleorman, doamna ministru Carmen Dan care, până acum, ar fi trebuit să-şi dea demisia pentru haosul şi corupţia din subordinea sa.

De la ignorarea, nu numai a noastră, a celor care protestăm de 196 de zile neîntrerupt, au trecut la sfidarea tuturor, inclusiv a votanţilor care i-au adus la putere. Şi toate acestea sunt posibile tocmai pentru că societatea nu reacţionează prompt la fiecare măsură pe care o iau aceşti ticăloşi fără scrupule. Numai că această strategie se va întoarce cât de curând împotriva lor", declară protestatara.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne