Ziua 185. "Români frumoşi, haideţi să ne unim şi să nu-i lăsăm să ne fure viitorul!"

Ar fi timpul ca românii să se trezească şi să nu le mai permită infractorilor să ne fure, transmit protestatarii, prezenţi în Piaţa Victoriei pentru a 185-a zi consecutiv.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Au trecut mai bine de şase luni de la adoptarea OUG 13 (abrogată şi respinsă ulterior sub presiunea Străzii) dar protestatarii #rezist continuă să revină lângă Guvern, indignaţi de modul în care este condusă ţara.

Potrivit protestatarilor, PSD nu face decât să distrugă economia pas cu pas, asta în timp ce atacă Justiţia, condiţii în care este necesar ca oamenii să se trezească şi să-şi recupereze viitorul şi ţara. Altfel, hoţia va fi legiferată iar politicienii vor continua să fure până când România va ajunge în sapă de lemn.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Altă zi de caniculă, altă zi în care suntem nevoiţi să ne păzim de hoţii de la guvernare. Au trecut mai bine de şase luni, da, şase luni de când suntem în stradă pentru că am sesizat cum doreşte PSD-ul să ne "înroşească". Nu fac altceva decât să distrugă economia, pas cu pas, şi să se asigure că piaţa muncii din România nu mai este "interesantă" pentru investitorii străini. Într-o ţară în care Hoţia este dorită a fi legiferată, şi într-o ţară în care "taxele" fluctuează după cum visează unul sau altul din guvern, mulţi investitori sunt dispuşi să se reorienteze, din păcate.

Văd că Tudorel este aşteptat "ca pâinea caldă" până pe 23 August, sau mai bine zis până pe 5 Septembrie (prietenii stiu de ce..), este aşteptat să vină cu o reformă în Justiţie domnule, care să satisfacă cerinţele românului.

Olguţa se contrazice cu Tudose la fiecare frază. Sunt efectiv indignat şi scârbit de ceea ce se întâmplă cu ţara mea! Cum au putut unii români să le permită unor infractori să ne fure? Cum au putut să-i aleagă şi cum au putut să nu meargă la vot?

Este nevoie să suferim individual să ne afecteze? Chiar nu avem tăria de a deschide ochii şi de a vedea ce se întâmplă cu ţara noastră? Români frumoşi, haideţi să ne unim şi să nu-i lăsăm să ne fure viitorul! Doar noi putem să ne alegem viitorul!", declară un protestatar.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Un alt participant la protest consideră şi el că rezistenţa se impune, căci amorţeala românilor le dă apă la moara celor de la Putere.

"De ce ies iarăşi în Piaţa Victoriei? Pentru că amorţeala noastră le-a dat apă la moara guvernanţilor şi-i îmbie la acţiuni radicale împotriva noastră. Pentru că au infectat sistemul de justiţie şi penalii scapă unul după altul (vezi Mazăre, Voiculescu). Pentru că schimbă legi peste noapte şi vor distruge tot ce s-a construit în ultimii 15 ani şi va dura alţi 27 de ani să reparăm ceea ce au stricat PSD/ALDE în 6 luni. Ei cred că ne-am plictisit, surpriză, vom avea o toamnă plină de agitaţie şi schimbări majore!", susţine protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne