Western Union şi Banca Transilvania lansează serviciul de transfer de bani prin Internet Banking

(photos.com)
Epoch Times România
05.04.2012

Western Union şi Banca Transilvania lansează joi, în premieră în România, serviciul de transfer de bani prin Internet Banking, se arată într-un comunicat.

Noul serviciu permite trimiterea şi primirea de bani din şi în România, prin serviciul Internet Banking al Băncii Transilvania, utilizând Western Union Money Transfer.

Serviciul este accesibil clienţilor Băncii Transilvania care au un cont deschis în lei, euro şi/sau USD.

Clienţii pot trimite bani atât în străinătate, în reţeua globală Western Union din peste 200 de ţări şi teritorii din lume, cât şi în România, direct din conturile personale, prin serviciul Internet Banking BT24. Se pot, de asemenea, primi sume de bani trimise prin Western Union din reţeaua internaţională sau locală, care vor fi virate direct în conturile personale ale destinatarilor.

Banca Transilvania are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din peste 550 de sedii şi 1,5 milioane de clienţi activi. BT este prima bancă din România care a fost cotată la Bursa de Valori Bucureşti, în 1997.

The Western Union Company este unul din liderii globali de pe piaţa serviciilor de plăţi. În 2011, The Western Union Company a efectuat 226 de milioane de tranzacţii consumer-to-consumer la nivel global, realizând transferuri totale de 81 de miliarde de dolari între consumatori şi a efectuat 425 milioane de plăţi comerciale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor