Victor Ponta plecat în turneu electoral cu un avion militar

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta, aflat în turneu electoral pentru a sprijini candidaţii PSD la europarlamentare, a plecat în această dimineaţă de pe aeroportul din Craiova către Satu Mare, cu un avion militar, au declarat surse oficiale pentru Adevărul.

Reamintim că Victor Ponta a profitat de vacanţa prelungită de 1 mai pentru a porni într-un amplu periplu electoral, atât pentru a sprijini PSD-ul în demersul de a trimite cât mai mulţi reprezentanţi la Bruxelles cât şi pentru a pregăti electoratul pentru alegerile din noiembrie, când Ponta ar putea candida la cea mai înaltă funcţie în stat, cea de preşedinte:

"Nu candidez la Preşedinţie decât dacă mă susţine şi Tulcea.", a declarat Ponta în respectiva localitate joi, completând: " Gândiţi-vă doar cât de multe lucruri rele a făcut Băsescu în aceşti ani, gândiţi-vă câte lucruri bune trebuie să facem noi. Haideţi să fim mai uniţi, haideţi să fim mai muncitori şi mai buni şi să refacem Tulcea şi această ţară!"

În zilele anterioare, premierul şi-a făcut campanie electorală în Constanţa (unde a vizitat în compania lui Radu Mazăre cartierul de locuinţe sociale Henri Coandă), Tulcea, Babadag, Rovinari, Târgu Jiu, Craiova etc.

Ieri, la Craiova, unde a vizitat Fabrica de Avioane din localitate, premierul a profitat de ocazie pentru a se urca la manşa unui avion IAR 99 Şoim, anunţându-i pe reprezentaţii fabricii că "deşi ne paşte un război", vestea bună pentru ei este că vor avea comenzi.

La Satu Mare premierul îsi va face campanie la tradiţionala sărbătoare câmpenească Sâmbra oilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne