Crin Antonescu, un nou Emil Boc, acuză Daniel Constantin

Loredana Diacu
04.05.2014

alte articole

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii
Daniel Constantin, ministrul Agriculturii (Epoch Times România)
Loredana Diacu
04.05.2014

La o zi după ce Crin Antonescu a vorbit despre necesitatea unei alianţe a dreptei pentru a susţine un candidat unic la prezidenţiale care să împiedice PSD-ul să-şi adjudece toate puterile în stat, Daniel Constantin, preşedintele PC, îl acuză pe liderul liberal că a trecut în tabăra lui Traian Băsescu, acesta fiind motivul pentru care liberalii au rupt USL.

"Cred că nu mai există acum pentru nimeni vreun dubiu că domnul Antonescu a bătut palma cu Traian Băsescu. Alianţa de care vorbeşte acum este motivul pentru care domnul Antonescu a rupt USL. Este clar acum că bazele acestei înţelegeri au fost puse de Traian Băsescu, Crin Antonescu şi Elena Udrea încă dinainte ca PNL să se retragă din USL. Aşteptăm momentul când va fi nevoit să facă public acest lucru. Iată, că a făcut-o acum!", a declarat, pentru Mediafax, Daniel Constantin.

Şi pentru ca electoratul anti-Băsescu să nu mai aibă nici un dubiu că Antonescu este un "caz pierdut", Daniel Constantin afirmă că preşedintele PNL-ul s-a transformat într-un nou Emil Boc, personaj acuzat pe vremea când era prim-ministru de obedienţă extremă în raport cu eternul "duşman" al USL-ului, Traian Basescu:

"Cândva era Emil Boc cel care sărea imediat să-şi aprobe şeful şi să transpună în fapte dorinţele acestuia. Acum, din păcate, Crin Antonescu a preluat rolul lui Boc. (...) Aştept să văd cum va explica domnul Antonescu membrilor de partid şi electoratului său trădarea idealurilor USL şi pactul cu Traian Băsescu", a mai declarat Daniel Constantin.

„Indiferent către lucruri îi despart pe cei care nu sunt astăzi cu PSD (...) este o chestiune de raţionalitate politică şi de instinct de conservare democratică să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României”, a precizat Crin Antonescu, explicând că "dilema acestor alegeri prezidenţiale de la sfârşitul acestui an este dacă ele vor fi pro sau contra Băsescu, aşa cum crede Ponta şi cum vrea dl Ponta să-i facă pe români să creadă, sau dacă vor fi pro sau contra „toată puterea la PSD”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor