Vanghelie: Dacă în campanie a vrut să-l umilească, acum Ponta e în stare să se facă preş în faţa lui Iohannis

Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5
Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, recent exclus din PSD după 20 de ani de activitate în partid, nu pierde nicio ocazie să-i mai dea o lovitură de imagine celui care a cerut debarcarea sa - premierul Victor Ponta. În cadrul unei emisiuni la Digi24, edilul a evidenţiat faptul că în campanie Ponta a vrut să îl umilească pe Klaus Iohannis, iar astăzi "este în stare să se facă preş" în faţa sa.

"Uitaţi-vă un pic la Victor Ponta din campanie şi dinaintea campaniei, cum vorbea cu Klaus Iohannis. A spus că Klaus Iohannis de doi metri şi nu ştiu cât a venit la el umil, s-a lăsat în jos. Şi asta nu cred! A vrut să-l umilească pe Klaus Iohannis, el venind şi citind nişte cartoane. E adevărat, Klaus... n-a spus prea multe lucruri, dar i-a spus să nu mai citească de pe cartoane. A căutat toate formulele de a-l jigni şi astăzi e în stare să se facă preş".

"Da! El e în stare să se facă preş", a adăugat Vanghelie, amintind de o postare a premierului Ponta pe contul său de Facebook, în care a precizat după vizita lui Klaus Iohannis în Franţa că "România e reprezentată la cel mai înalt nivel".

"Când se ducea Traian Băsescu la Consiliul European, România nu era reprezentată la cel mai înalt nivel? De ce făcea circul ăla timp de o săptămână? Şi că vrea să se ducă, şi că vrea să reprezinte România, şi că el în calitate de prim-ministru... Păi nu era cel mai înalt nivel? El se gândeşte acum la problemele lui cu Ghiţă", a afirmat edilul.

Vanghelie recunoaşte că nu l-a agreat niciodată pe Victor Ponta "pentru că – am să fiu lipsit de modestie - sunt un om foarte pragmatic şi pot să citesc pe cineva... dacă mă uit la Victor Ponta, rar am văzut calităţi la el."

Despre Iohannis, Vanghelie a avut numai cuvinte de laudă, mai ales că aliatul său, Mircea Geoană, cu care lucrează la construcţia unui nou partid de stânga care va rupe o bucată din PSD, vorbea recent despre o colaborare cu PNL.

"Orice om, când câştigă alegerile, trebuie să îl respecţi. A câştigat! Mă uit cu respect, cred că vrea să caute formule, toată formula asta complicată a societăţii româneşti şi a politicii româneşti, şi încearcă să caute soluţii. Venind nou în politica mare din calitatea de primar la Sibiu, nu e aşa uşor. Nu se pot învăţa lucrurile în două zile. Numai până capeţi informaţiile necesare pentru a lua decizii... Cred că se vor întâmpla lucruri", a declarat Vanghelie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne