Lovitură de teatru. Hrebenciuc a început să-şi toarne colegii de partid la DNA. Ghici cine-i primul?

Victor Hrebenciuc
Victor Hrebenciuc (Epoch Times România)

Aflat în spatele gratiilor în dosarul retrocedărilor ilegale, fostul lider PSD, Viorel Hrebenciuc, unul dintre greii partidului, a început să-şi toarne colegii la DNA, dezvăluie evz.ro.

Cu băiatul său Andrei în arest la domiciliu şi cu procurorii DNA care îi "suflă în ceafă", se pare că Viorel Hrebenciuc a început să vadă mai clar. Potrivit sursei citate, Hrebenciuc a dezvăluit detalii financiare despre rolul miliardarului Ioan Niculae, dar şi despre fostul şef al CJ Brăila, Gheorghe Bunea-Stancu.

Se pare că au început să iasă la iveală dedesubturile finanţării campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană din 2009. Amintim că miliardarul Ioan Niculae şi baronul Bunea Stancu au fost trimişi în judecată de DNA în ianuarie 2012, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 achitându-i pe cei doi. Decizia nu este însă definitivă.

Niculae i-ar fi promis lui Geoană o sponsorizare de un milion de euro. În schimb vroia ca acesta, în cazul în care câştigă prezidenţialele, să numească oameni apropiaţi lui în posturi de conducere ale Ministerului Economiei, Romgaz şi Transgaz.

Hrebenciuc le-ar fi dezvăluit procurorilor şi alte fapte de corupţie în care sunt implicaţi mai mulţi membri PSD.