Surpriză în Florida: o femeie găseşte bucătăria ocupată de un aligator uriaş [video]

Aligator
Aligator (screenshot tramite video Youtube)

Imaginaţi-vă pentru un moment ce înseamnă să vă treziţi într-o dimineaţă cu dorinţa de a bea o cafea bună şi a mânca ceva, intraţi în mod automat în bucătărie dar în faţa ochilor vă apare un oaspete neaşteptat: un aligator de peste trei metri. Acest lucru i s-a întâmplat unei femei în Clearwater, Florida.

Zgomotele ciudate care proveneau din bucătărie i-au atras atenţia proprietarei casei, Maria Wischusen, şi când a mers să vadă de unde proveneau, a avut o surpriză: "Când am intrat în încăpere am văzut figura lui frumoasă care se uita fix la mine. Se distra de minune în bucătăria mea", a relatat aceasta.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, nu şi-a pierdut controlul în faţa situaţiei neobişnuite şi s-a închis în dormitor: "Am sunat la poliţie şi, din moment ce eram foarte supărată, m-am conectat la internet pentru a mă linişti".

La faţa locului au sosit unsprezece agenţi de poliţie şi doi experţi în aligatori şi au reuşit să-l scoată din casă după două ore.

(screenshot tramite video Youtube)

Probabil că a intrat pe fereastră şi şi-a făcut drum răsturnând mobile, scaune şi alte obiecte.

(screenshot tramite video Youtube)

"Aligatorul a suferit doar mici tăieturi pe spate. În unele fotografii vedem lichid roşu pe sol: nu este sânge, ci vinul care s-a răsturnat pe jos când a spart câteva sticle", explică un purtător de cuvânt al poliţiei locale. Clipul video poate fi vizionat pe pagina Twitter a poliţiei, Clearwater Police Department (@myclearwaterPD) May 31, 2019.

Mai multe informaţii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură