Pasiuni ciudate. Un bărbat din Toronto a crescut 150 de crocodilii şi aligatori în casă

Crocodil
Crocodil (Ronaldo Schemidt / AFP / Getty Images)

Un bărbat care creştea mai mult de 150 de crocodili, aligatori şi caimani în casa sa din Canada s-a văzut obligat să-şi mute "animăluţele" la grădina zoologică, după ce acestea au devenit prea mari pentru ca el să le poată îngriji.

Bărbatul din Toronto a apelat la grădina zoologia Indian River Reptile Zoo din Ontario şi a cerut ajutor pentru că reptilele, care pot creşte până la 3 metri în lungime, au început să devină prea mari pentru locul în care le ţinea.

Bry Loyst, de la Indian River Reptile Zoo, a declarat că "nu i-a venit să creadă" că bărbatul ţinea atât de mulţi crocodili şi aligatori în casa lui.

"Nu-mi venea să cred că cineva poate avea atât de mulţi crocodili şi că i-a crescut până la maturitate. Nu erau pui de crocodil, erau adulţi", a declarat Bry Loyst pentru CBC Radio.

Grădina zoologică nu a dezvăluit unde ţinea omul reptilele, dar a confirmat că este vorba despre o zonă rezidenţială din Toronto şi că animalele au fost ţinute în acvarii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură