Şoşoacă "dinamitează" protestul lui Simion: Nu vi se pare că e cusut cu aţă albă? Şi eu am fost păcălită de AUR

Diana Şoşoacă
D.B.
23.02.2022

Senatoarea ex-AUR Diana Şoşoacă a lansat, miercuri, un atac la adresa partidului condus de George Simion. Într-un LIVE pe Facebook, Şoşoacă afirmă că a fost “păcălită de AUR” şi încearcă să dinamiteze protestul organizat de fostul său şef de partid, anunţat pentru duminică, 27 februarie.

Senatoarea le spune susţinătorilor că mitingul anunţat de George Simion este “cusut cu aţă albă” şi le sugerează să nu participe la el, pentru că oricum nu va avea niciun rezultat concret. Mai mult, Şoşoacă dă de înţeles că mitingul de duminică ar fi doar unul dintre cele provocate de “oculta”, ca o supapă menită să detensioneze populaţia nemulţumită de prestaţia autorităţilor.

Redăm în continuare “discursul” senatoarei Diana Şoşoacă pe această temă:

“Aveţi şi voi bunul simţ şi onestitatea de a recunoaşte că v-aţi lăsat înşelaţi şi aţi votat aceiaşi criminali timp de 32 de ani.

Şi eu am fost păcălită, v-am spus-o: şi eu am fost păcălită de AUR şi eu am crezut în buna credinţă a unora de acolo. Din păcate, nu a fost să fie. Păcat de oamenii buni din acest partid. Sunt câţiva oameni buni cum sunt în toate partidele, dar din păcate nu pot vorbi. Însă înşelătoria care are loc acum mie mi se pare inadmisibilă.

Şi vă mai întreb încă o dată: la ce vă trebuie să vă duceţi la mitinguri organizate cu o lună înainte? Voi nu simţiţi în voi că vă repugnă tot ceea ce se întâmplă? Voi nu simţiţi că trebuie să ieşiţi în stradă decât dacă vă trage unul de mânecă? […] Trebuie să vă spună George sau nu ştiu cine ‘ieşiţi că pe 27 [februarie – n.r.] este un miting la nivel internaţional’?

Ce Dumnezeu s-a rezolvat la toate mitingurile internaţionale până acum? Nimic! Nu vi se pare că sunt un pic cusute cu aţă albă? Nu vi se pare că tot oculta le provoacă? Nu vi se pare că tot timpul, atunci când […] peste tot oamenii sunt gata să explodeze, 'pang!' îţi bagă un miting, e supapă, s-a răcit, s-a răcorit toată lumea, gata, mai stăm o lună-două ca proştii şi, poate cine ştie, poate mai ieşim aşa, 500 – 600”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor