Social-democraţia, caldă strângere de mână din partea oligarhiei de peste Prut

Vlad Plahotniuc
Vlad Plahotniuc (independent.md)

Cunoscutul oligarh din R. Molodova, Vladimir Plahotniuc, salută, pe Facebook, victoria PSD în alegerile locale şi-şi exprimă speranţa unei întăriri a colaborării între partidul său -PDM- şi partidul lui Liviu Dragnea.

"Social-democraţia a învins în România!

Social-democraţia a învins în Bucureşti şi datele preliminare arată că a învins în majoritatea localităţilor din România, confirmând încă o dată că o societate echilibrată, bazată pe solidaritate, pe dreptate socială şi interes pentru traiul decent al oamenilor, constituie politica viitorului.

Vreau să îi felicit pe colegii noştri de familie politică europeană, pe partenerii şi prietenii noştri de la Partidul Social Democrat. Ei merită o caldă strângere de mână pentru victoria istorică de la Bucureşti, dar şi pentru rezultatele foarte bune din întreaga Românie.

Social-democraţia înregistrează o renaştere în politica europeană, cetăţenii devin conştienţi de faptul că soluţiile se află în sfera politicilor sociale de calitate şi nu în opţiunea de austeritate de dreapta sau în discursurile populiste sau extremiste.

Felicitări şi sper să întărim şi mai mult cooperarea între primării PSD din România şi cei PDM din Republica Moldova, spre beneficiul cetăţenilor din ambele ţări!", scrie Plahotniuc.

Reamintim ca Plahotniuc este considerat de mulţi dintre moldovenii de peste Prut drept un simbol al corupţiei şi responsabil în mare parte de blocarea reformelor în R. Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne