Simona Halep îşi ia revanşa în faţa Anisimovei la Roland Garros

Principala favorită a turneului a avut nevoie de doar 54 de minute de joc efectiv pentru a-şi asigura prezenţa în faza superioară a Grand Slam-ului de la Paris, învingând-o clar pe adversara sa în două seturi cu 6-2, 6-4.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

În turul trei al turneului de Mare Şlem 'Roland Garros', din capitala Franţei, Simona Halep obţine o frumoasă victorie şi îşi ia revanşa în faţa tinerei americance de 19 ani Amanda Anisimova, care a eliminat-o la ediţia trecută a turneului parizian în sferturi.

Astăzi, Simona Halep (29 ani, locul 2 WTA), favorita principală, a dispus de Amanda Anisimova (locul 29 WTA) în mod categoric, cu scorul de 6-0, 6-1.

Jocul numărului doi mondial a fost unul foarte frumos, campioana noastră depăşind-o pe adversara sa la toate capitolele, a alergat foarte bine şi s-a aşezat bine în teren. A jucat fiecare minge cu multă încredere, aproape de linie, cu multă precizie în lovituri. Intuiţia jucătoarei noastre a funcţionat perfect. Anisimova nu a avut ritm, iar Simona a profitat de asta.

Un joc excepţional făcut de sportiva de la malul Mării Negre, fără drept de apel, care a bucurat mult iubitorii sportului alb de la noi din ţară.

Anisimova a avut în acest duel 18 mingi direct câştigătoare şi 32 de erori neprovocate, în timp ce Simona a numărat 15 mingi direct câştigătoare, respectiv 6 de erori neprovocate.

Halep, campioană la Paris în 2018, va juca în optimi contra polonezei Iga Swiatek (19 ani, 54 WTA). Halep a surclasat-o pe Swaitek cu 6-1, 6-0, anul trecut, în optimi la Roland Garros.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 189.000 de euro şi 240 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport