Bogdan Andone a părăsit gruparea giurgiuveană, Astra

Antrenorul Bogdan Andone a demisionat de la echipa de fotbal Astra Giurgiu: 'Da, am încheiat colaborarea cu Bogdan Andone şi staff-ul pe care îl avea', a afirmat preşedintele clubului, Dani Coman.
Antrenorul român Bogdan Andone.
Antrenorul român Bogdan Andone. (Getty Images)

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a rămas fără conducător principal de joc, potrivit anunţului făcut de preşedintele clubului, Dani Coman.

"Da, am încheiat colaborarea cu Bogdan Andone şi staff-ul pe care îl avea. Eu, aşa cum le-am spus jucătorilor, nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor. Împreună am făcut lucruri extraordinare, am terminat campionatul pe locul 3, dar, după cum ştim cu toţii, pe antrenori îi ţin doar rezultatele. Din păcate, din 15 puncte avem doar un punct şi am considerat că e un moment în care trebuie să schimbăm ceva", a spus oficialul potrivit celor de la Digi Sport.

În absenţa lui Andone, până la desemnarea unui nou tehnician, echipa va fi pregătită de Radu Alexandru, Bogdan Pârvu, Bebe Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag, antrenorul cu portarii".

Totodată acesta a confirmat că şi-l doreşte ca director tehnic pe Edward Iordănescu, dar acesta nu vrea momentan să mai preia o echipă.

"Da, ni-l dorim pe Edi foarte mult. Am avut discuţii cu el şi ieri, şi azi. E o variantă foarte bună, dar vom vedea zilele următoare. În momentul de faţă, Edi nu vrea să antreneze, din diverse motive. Are nişte probleme şi nu se ştie ce va fi peste o săptămână. Dar nu e vorba de probleme de sănătate".

Bogdan Andone (45 de ani) preluase formaţia Astra Giurgiu în 2019. În cariera sa a mai antrenat echipe precum FC Voluntari, Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara, Metaloglobus şi FCSB.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport