Massimo Pedrazzini este noul director de metodică la Academia Hagi

"Începând din această săptămână, Massimo Pedrazzini este noul director de metodică şi antrenament din cadrul centrului de copii şi juniori al Academiei Hagi.", se arată în comunicatul de presă al şcolii de fotbal patronate de Gheorghe Hagi.
Italianul Massimo Pedrazzini.
Italianul Massimo Pedrazzini. (Viitorul FC/facebook)

Fost secund al lui Gheorghe Hagi în perioada în care acesta a antrenat-o pe Steaua (actuala FCSB, n. red.), italianul Massimo Pedrazzini a fost numit director de metodică şi antrenament la Academia Hagi, potrivit unui comunicat de presă.

"Începând din această săptămână, Massimo Pedrazzini este noul director de metodică şi antrenament din cadrul centrului de copii şi juniori al Academiei Hagi. În vârstă de 62 de ani, Massimo Pedrazzini va colabora îndeaproape cu directorul tehnic Cristian Cămui şi cu cei trei directori coordonatori ai academiei constănţene Vasile Mănăilă (15-19 ani), Mihai Stere (10-13 ani) şi Constantin Mareş (6-9 ani)", se arată în comunicatul menţionat.

"Gheorghe Hagi a fost mereu un model pentru mine, iar relaţia noastră s-a dezvoltat de când i-am fost secund la Steaua. În 11 ani Academia de Fotbal Gheorghe Hagi s-a dezvoltat incredibil de frumos, iar nivelul de la care pornesc este unul foarte ridicat. Împreună cu Cristi Cămui vor încerca să ridicăm acest nivel şi sunt conştient că pentru a reuşi acest lucru este nevoie de timp. Este o provocare foarte interesantă şi un motiv de bucurie să fac parte din acest proiect", a declarat la rândul său Massimo Pedrazzini (62 de ani).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport