UEFA Europa League. Dan Petrescu (CFR Cluj), despre partida cu formaţia finlandeză KuPS Kuopio, din play-off-ul competiţiei (video)

"Nu există favorită în acest meci, este o echipă foarte bună.. În acest moment sunt lideri în campionat.. Practică un joc modern şi ofensiv şi sunt foarte bine organizaţi în apărare. Chiar nu am văzut puncte slabe la această echipă", - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.
Antrenorul român Dan Petrescu.
Antrenorul român Dan Petrescu. (Getty Images)

Miercuri a avut loc conferinţa de presă desfăţurată cu ocazia partidei din play-off-ul Europa League la fotbal dintre formaţiile CFR Cluj şi KuPS Kuopio, lidera campionatului finlandez în acest moment, programată să aibă loc, joi, de la ora 18:30.

Cu această ocazie, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a mărturisit că nu a descoperit puncte slabe la gruparea din Finlanda, KuPS Kuopio, adversarii fiind foarte bine pregătiţi atât pe faza de atac cât şi în apărare.

"Nu există favorită în acest meci, este o echipă foarte bună. În acest sezon au cumpărat 6 jucători, toţi titulari, şi au ridicat ştacheta când au ridicat campionatul. În acest moment sunt lideri în campionat, au 8 victorii şi un egal în ultimele 9 meciuri. Practică un joc modern şi ofensiv şi sunt foarte bine organizaţi în apărare. Chiar nu am văzut puncte slabe la această echipă", a spus Dan Petrescu.

"Am studiat foarte bine această echipă, jucătorii noştri trebuie să facă un joc perfect şi să se autodepăşească pentru a se califica ţinând cont că ei sunt în formă excelentă iar forma noastră nu este cea mai bună. Îmi e un pic teamă de acest meci. Campioana Finlandei a crescut foarte mult prin achiziţionarea acestor străini. Va fi un meci pe muchie de cuţit. E posibil să ajungem la penalty-uri, suntem pregătiţi. Sunt convins că se va comenta foarte mult de o posibilă eliminare a noastră, dar în necunoştinţă de cauză. Eu zic că ar fi mare păcat pentru fotbalul românesc să nu ne calificăm şi nu ar fi bine deloc pentru CFR Cluj", a conchis fostul internaţional român.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport