Fostul internaţional Dorin Goian, depistat cu Covid-19

'În cursul zilei de ieri (joi, n. red.), antrenorul Dorin Goian a realizat un nou test pentru depistarea virusului Sars-COV-2. În urma acestui test, a fost declarat pozitiv, astfel încât acesta nu va putea fi alături de echipă în deplasarea de la Fălticeni' - a comunicat clubul Foresta Suceava pe site-ul de socializare Facebook.
Fostul internaţional român Dorin Goian.
Fostul internaţional român Dorin Goian. (Getty Images)

Echipa de liga a treia de fotbal Foresta Suceava a anunţat, vineri, pe pagina oficială a clubului că tehnicianul Dorin Goian a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

''În cursul zilei de ieri (joi, n. red.), antrenorul Dorin Goian a realizat un nou test pentru depistarea virusului Sars-COV-2. În urma acestui test, a fost declarat pozitiv, astfel încât acesta nu va putea fi alături de echipă în deplasarea de la Fălticeni'', se arată în comunicatul clubului moldovean.

Foresta Suceava, care o va întâlni sâmbătă, de la ora 15:00, în deplasare, pe ACS Şomuz Fălticeni, meci din cadrul etapei a patra a Seriei I a Ligii a III-a , îi va avea pe banca tehnică pe secunzii Daniel Bălan şi Bogdan Tudoreanu.

Înaintea acestui duel, ACS Şomuz Fălticeni are 9 puncte din trei meciuri (locul 3), iar Foresta are 3 puncte (2 j) şi ocupă locul al patrulea.