Irina Bara, victorie categorică pentru turul trei la Roland Garros

Irina Maria Bara se califică în turul trei la ultimul turneu de Mare Şlem al anului - Roland Garros
Jucătoarea română de tenis Irina Bara.
Jucătoarea română de tenis Irina Bara. (Open de Cagnes sur-Mer/facebook)

Irina Bara surprinde în continuare prin calificarea în turul doi al turneului de Mare Şlem Roland Garros.

Irina Bara (25 ani, locul 142 WTA), venită din calificări trece de belgianca Alison van Uytvanck (26 ani, locul 65 WTA) în două seturi, cu scorul de 6-1, 4-0, care s-a retras din cauza unor probleme medicale.

Pentru calificarea în turul trei, sportiva din Ştei primeşte 130 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 126.000 euro.

Irina o va întâlni în turul următor pe americanca Sofia Kenin, care a învins-o pe Ana Bogdan în turul doi.

Tot astăzi, s-a calificat în turul trei şi Patricia Ţig (26 ani, locul 59 WTA), care a dispus de americanca Christina McHale (28 ani, locul 82 WTA), cu scorul 6-4, 6-3.

Ana Bogdan (27 ani, locul 93 WTA) a fot învinsă. Ea a făcut un joc frumos în faţa americancei Sofia Kenin (21 ani, locul 6 WTA), luând un set şi anulând 3 mingi de meci în decisiv, dar în final sportiva din SUA a învins-o cu scorul 3-6, 6-3, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport