Primarul din Alba Iulia, reacţie la declaraţiile lui Zgonea: Politica e politică, dar de aici până la a fi nesimţit e mare distanţă

Primarul oraşului despre care Zgonea a afirmat că este municipiu reşedinţă de judeţ doar pe hârtie şi-a exprimat dezamăgirea faţă de politicieni care vin să facă băi de mulţime la Alba Iulia şi uită că acolo este România.
Mircea Hava, primarul oraşului Alba Iulia
Mircea Hava, primarul oraşului Alba Iulia (opiniatransilvania.ro)

Primarul din Alba Iulia a luat foc la declaraţiile lui Zgonea, care "a deplâns" duminică soarta cetăţenilor oraşului, afirmând că singura bucurie pe care o au locuitorii acestui oraş este prilejuită de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, când politicienii vin să-i viziteze.

"Pe mine mă doare că înţeleg politica. Politica e politică, dar de aici până la a fi nesimţit e mare distanţă, deci domnul Zgonea strungar sau ce-o fi fost pe vremuri, făcut la apelul de seară, n-a văzut niciodată ceea ce înseamnă un oraş. În orice caz nu se aseamănă cu alte oraşe prin care el circulă sau şi-a făcut educaţia", a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Primarul a mai explicat că oraşul este vizitat oficial de aproape 700 de mii de turişti anual şi şi-a exprimat dezamăgirea faţă de politicieni ca Zgonea.

"Dacă aşa poate el, să jignească un oraş întreg, eu o să mai spun ceva, da, simţim o mare bucurie la 1 decembrie, dar simtim şi tristeţe şi scârbă când vedem tot soiul de politicieni de teapa dânsului care vin să facă baie de mulţime şi care au uitat că aici este România. Şi acum vă mai spun o treabă. Uite, m-a ambiţionat şi asta: o să le trag o mamă de bătaie la alegeri, vorba aia din 1990", a conchis Hava.

Reamintim că duminică, aflat la Alba Iulia pentru pregătirea alegerilor locale, Valeriu Zgonea a declarat următoarele:

"Alba Iulia nu este un municipiu reşedinţă de judeţ, astăzi, decât pe hârtie. Dumneavoastră trăiţi în trecut. Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva. Este singura bucurie pe care o aveţi în Alba Iulia şi că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva. În rest, Alba Iulia nu e pe hartă. Nici la PIB, nici la locuri de muncă, nici în IT, nici în producţia industrială, nicăieri", a afirmat preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne