Zgonea, la Alba Iulia: ”Singura voastră bucurie este că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva”

Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea (Epoch Times România)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la PSD Alba, că Alba Iulia este municipiu reşedinţă de judeţ doar pe hârtie, iar singura bucurie pe care o au locuitorii acestui oraş este prilejuită de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, când oficialii statului vin să-i viziteze.

”Alba Iulia nu este un municipiu reşedinţă de judeţ, astăzi, decât pe hârtie. Dumneavoastră trăiţi în trecut. Singura dumneavoastră bucurie este că vă vizitează cineva. Este singura bucurie pe care o aveţi în Alba Iulia şi că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva. În rest, Alba Iulia nu e pe hartă. Nici la PIB, nici la locuri de muncă, nici în IT, nici în producţia industrială, nicăieri”, a afirmat Zgonea, citat de ziarulunirea.ro.

Zgonea a mai adăugat că investitorii străini, în ultimii ani, s-au orientat spre Sebeş, municipiu care se află pe ”harta internaţională”.

” În ultimii ani au venit o grămadă de investiţii şi s-au redirecţionat către Sebeş pentru că oamenii au ales asta, iar companiile multinaţionale nu aleg cu sufletul, că îl cunosc pe cel de la PSD sau de la PNL. Nu! Ei aleg pe o strategie de oportunitate cu nişte măsurători foarte clare”, a precizat Zgonea.

Valeriu Zgonea s-a aflat, duminică, în judeţul Alba, într-o vizită vizând pregătirea alegerilor locale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne