PressHub: ANI îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

Cătălin Cîrstoiu
Cătălin Cîrstoiu (CAptura Video)

Agenţia Naţională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu, acuză PressHub, care semnalează că toate demersurile redacţiei de a lămuri dacă medicul-candidat al alianţei PSD-PNL este în incompatibilitate sau nu au eşuat.

Medicul Cătălin Cârstoiu este manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) şi decanul Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii „Carol Davila” din Bucureşti (UMFB). De asemenea, mai este şi şeful Secţiei Ortopedie-Traumatologie I (suspendat), în cadrul spitalului pe care îl conduce. În acelaşi timp, prestează şi ca medic.

Ce a cerut PressHub de la ANI?

PressHub a trimis, pe 2 aprilie, o solicitare către Agenţia Naţională de Integriate, pe mail, la o adresă la care am mai comunicat anterior, în care a cerut instituţiei să lămurească următoarele întrebări.

1. Există o stare de incompatibilitate deţinerea mai multor funcţii cu normă întreagă la stat? În cazul domnului Cîrstoiu, 4.

2. Există un conflict de interese din faptul că o persoană deţine funcţii de conducere în două instituţii publice diferite?

Până pe 15 aprilie, nu am primit nici un răspuns. Toate încercările noastre de a contacta telefonic biroul de comunicare al ANI au eşuat. Pur şi simplu, telefonul sună în gol, nu a răspuns nimeni zile la rând.

Pe 15 aprilie, am revenit cu un nou mail, întrebând instituţia dacă are totuşi un răspuns, oricare ar fi acesta, cu privire la starea de incompatibilitate a medicului Cătălin Cîrstoiu. Deocamdată, din nou, nici un răspuns.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne