Presa, dată afară de la audierea viitorului ministru de Interne, Carmen Dan

Audierea celei alese de Dragnea să conducă destinul MAI se desfăşoară cu uşile închise, jurnaliştii fiind scoşi afară din comisie în urma votului dat de PSD şi ALDE.
Vot pe Legea Bugetului în Parlament, 16 decembrie 2015 (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Loredana Diacu
04.01.2017

UPDATE: Cu 17 voturi ''pentru'' şi 11 ''împotrivă'', parlamentarii comisiilor reunite pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Parlament au dat undă verde pentru numirea lui Carmen Dan în fruntea MAI.

***

Presa a fost dată afară de la audierile pentru ministrul de Interne, Carmen Dan, relatează Adevărul. Potrivit sursei citate, decizia a fost luată prin vot de majoritatea PSD- ALDE, în timp ce liberalii şi USR au votat împotrivă.

Întrebaţi care sunt motivele pentru care secretizează audierea viitorului ministru, parlamentarii PSD n-au oferit nicio explicaţie, rezumându-se la a-i invita pe jurnalişti să părăsească sala de şedinţe.

Reamintim că în ceea ce o priveşte pe Carmen Dan, presa a titrat că aceasta ar fi protejata lui Liviu Dragnea.

Actualmente senator de Teleorman - fieful lui Dragnea - Carmen Daniela Dan a fost subprefect al judeţului Teleorman, devenind apoi prefect.

Anterior acestor funcţii înalte în politică, Carmen Dan a fost director executiv la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului Teleorman din cadrul Consiliului Judeţean, iar din iulie 2002 până în decembrie 2010, consilier juridic al Serviciului Juridic şi Contencios din acelaşi Consiliu Judeţean.

În perioada noiembrie 2001 - iulie 2002, viitorul ministru a deţinut funcţia de „teller front office" la Raiffeisen - Agenţia Videle, iar înainte de aceasta, mai exact din iulie 1996, a fost referent la Banca Agricolă, Agenţia Videle, arată digi24.ro.

În intervalul septembrie 1990 şi iulie 1996, cea pe care Dragnea o vrea în fruntea MAI a fost secretară la Şcoala generală nr. 3 Videle, iar în perioada martie - septembrie 1990, a fost secretară la Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională (CPUN).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor