Potrivit ultimelor sondaje Vladimir Putin ar putea câştiga alegerile prezidenţiale din primul tur

“Vom câştiga, dar victoria în alegeri nu este suficientă. Trebuie să depăşim o mulţime de probleme, precum injustiţia, sărăcia şi inegalitatea”, a subliniat Putin.
A.D.
24.02.2012

Ultimele sondaje arată că peste 60% dintre ruşi l-ar vota pe premierul Vladimir Putin la alegerile prezidenţiale din 4 martie, relatează Ria Novosti.

Conform acestora, între 63 şi 66% dintre ruşi l-ar vota pe Vladimir Putin pentru funcţia de preşedinte, a declarat vineri Lev Goudkov, directorul centrului de analiză Levada, în cadrul unei conferinţe de presă.

În afară de Putin, mai candidează Ghenadi Ziuganov (Partidul Comunist), Vladimir Jirinovski (Partidul Liberal-Democrat), Serghei Mironov (Rusia Dreaptă) şi independentul Mihaïl Prohorov.

Vladimir Putin a mai fost în funcţia de preşedinte al Rusiei între 2000 şi 2008.

Joi pe stadionul Lujniki din Moscova s-au adunat aproximativ 130.000 de susţinători ai premierului. Putin li s-a adresat susţinătorilor, îndemnându-i să-şi apere patria şi să nu lase pe nimeni să se amestece în afacerile interne ale Rusiei.

“Vom câştiga, dar victoria în alegeri nu este suficientă. Trebuie să depăşim o mulţime de probleme, precum injustiţia, sărăcia şi inegalitatea”, a subliniat Putin.

“Visez la vremea în care orice cetăţean din ţara noastră, mari oameni de afaceri sau simpli cetăţeni, vor trăi într-un mod onest şi drept. Asta ne va face mai puternici”, le-a mai spus Vladimir Putin susţinătorilor adunaţi în număr mare pe stadionul Lujniki.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor